Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάλεσε τους «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» στο US Open
Οι «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» θα βρίσκονται στο US Open μετά από πρόσκληση του ίδιου του Στέφανου Τσιτσιπά.

Κάτι τελείως περίεργο και εντυπωσιακό έγινε! Οι διαχειριστές της δημοφιλούς σελίδας του Facebook «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» άνοιξαν το inbox τους και είδαν μία πρόσκληση από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι «αιώνια πιστοί» του Στέφανου Τσιτσιπά, οι οποίοι κάνουν τον δικό τους διαδικτυακό χαμό, σατιρίζοντας με εξαιρετικό τρόπο την κατάσταση με τον χουλιγκανισμό στην Ελλάδα και εισάγοντας το κάπως πιο «ευγενές» τένις στον κόσμο τους!

Η δημοφιλής σελίδα στο Facebook έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 40.000 μέλη και ακολουθεί τον γνωστό Έλληνα τενίστα σε όλες του τις αναμετρήσεις και… περιπέτειες. Μάλιστα, η σελίδα δίνει μία πιο ελληνική αίσθηση στο τένις, πάντα με σεβασμό στις αρχές του αθλήματος. Οι αναρτήσεις τους έχουν πάντα κεφαλαία γράμματα, πάντα μηχανάκια και μία ατμόσφαιρα που θυμίζει οπαδική εκδρομή στη δεκαετία των 80s.

Παράλληλα, οι διαχειριστές χρησιμοποιούν τη δύναμη που έχουν αποκτήσεις μέσα από τη σελίδα για να κάνουν τις δικές τους κοινωνικές δράσεις. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν η οικονομική ενίσχυση στο σχολείο του ειδικού κέντρου κράτησης νέων Αυλώνα.

Πέρα, όμως, από τους ακολούθους τους, φαίνεται πως ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς τους παρακολουθεί!

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχει συναντηθεί με τους διαχειριστές της σελίδας στο Facebook, επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί τους και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να βρουν θέσεις στο Us Open και να κάνουν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Έτσι, στο φετινό US Open, θα βρίσκονται και οι «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς»!

Πηγή cover photo: Intime

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;