Florence and the Machine: Ακύρωσε τις συναυλίες της για να κάνει επέμβαση που της «έσωσε της ζωή»
Η Florence Welch των Florence and the Machine αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα εγχείρηση.

Η Florence Welch από τους Florence and the Machine πέρα σε μία πολύ προσωπική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή καλλιτέχνης αποκάλυψε στους φανς της ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία της έσωσε τη ζωή.

Οι Florence and the Machine είχαν ακυρώσει τις τελευταίες συναυλίες τους χωρίς να δώσουν κάποια εξήγηση. Ωστόσο, η τραγουδίστρια Florence Welch έκανε γνωστό ότι υποβλήθηκε σε μία πολύ σοβαρή εγχείρηση και θα έρθει σε επαφή με τους φανς της ξανά στις δύο τελευταίες συναυλίες της. Η ίδια παραδέχθηκε, όμως, ότι «δεν είναι ακόμη αρκετά δυνατή».

Η 36χρονη τραγουδίστρια των επιτυχημένου συγκροτήματος κοινοποίησε μέσω Instagram την είδηση και εξήγησε στους φανς γιατί αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της. Η ίδια διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι σύντομα θα επιστρέψει στη σκηνή. Όπως γράφει στην ανάρτησή της:

«Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να ακυρώσω τις τελευταίες συναυλίες μου. Τα πόδια μου είναι καλά. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε επέμβαση, για την οποία δεν αισθάνομαι ακόμα αρκετά δυνατή για να μιλήσω, αλλά μου έσωσε τη ζωή. Θα επιστρέψω στη σκηνή για να κλείσω στην περιοδεία με τις συναυλίες στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα (Ίσως να μην χοροπηδάω τόσο πολύ αλλά θα το κάνετε εσείς για εμένα).

Περιττό να πω ότι μακάρι οι στίχοι των τραγουδιών να μην ήταν τόσο ακριβείς στις προβλέψεις τους. Αλλά η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντιγραφής, οι μύθοι είναι ένας τρόπος να βγαίνει νόημα. Και το σκοτεινό παραμύθι του Dance Fever με όλες τις περίεργες προφητείες του, θα μου προσφέρει πολύ περισσότερη δύναμη και κάθαρση αυτή τη στιγμή» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Welch (@florence)

Πηγή: WikiMedia Commons

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;