Το TMZ υποστηρίζει πως η Britney Spears έκανε ράμματα μετά από καβγά με τον Σαμ Ασγκάρι - Η απάντηση της pop star
Μέσα από ένα ντοκιμαντέρ το TMZ υποστηρίζει πως ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στη Britney Spears και τον Σαμ Ασγκάρι οδήγησε την τραγουδίστρια στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα - Τι απαντά η ίδια

Το TMZ παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ για τον χωρισμό της πριγκίπισσας της pop, Britney Spears, και του Σαμ Ασγκάρι. Σε αυτό υποστηρίζει πως οι δύο τους είχαν έναν «άγριο καβγά» πριν χωρίσουν οριστικά και ο καβγάς είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να κάνει ράμματα στο κεφάλι. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ προκάλεσε την αντίδραση της τραγουδίστριας.

Η ίδια η pop star διέψευσε τα όσα αναφέρει το ντοκιμαντέρ του σκανδαλοθηρικού καναλιού με τίτλο «Britney Spears: Divorce & Despair», το οποίο προβλήθηκε στο Fox την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, η Spears κάνει λόγο για ψευδείς πληροφορίες και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα βίντεο.

Στο ντοκιμαντέρ, ο ιδρυτής του TMZ, Χάρβεϊ Λέβιν, αναφέρεται σε έναν «άγριο καβγά» του ζευγαριού, κατά τη διάρκεια του οποίου η Britney Spears χτύπησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο. Όπως αναφέρει στο ντοκιμαντέρ:

«Εκείνη και ο Σαμ καβγάδιζαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έγινε τόσο άσχημο που εκείνη σκόνταψε και χτύπησε σε ένα τραπεζάκι, με συνέπεια να “ανοίξει” το κεφάλι της και να χρειαστεί ράμματα»

Πριν από λίγες ημέρες και μετά την είδηση ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο, το TMZ είχε γράψει ότι ο Σαμ Ασγκάρι δεχόταν επιθέσεις από την Britney Spears την ώρα που κοιμόταν. Το δημοσίευμα θύμιζε πως παλιότερα εκείνος είχε εμφανιστεί με μια μελανιά στο μάτι, την οποία την είχε προκαλέσει η τραγουδίστρια, σύμφωνα με πηγές του TMZ.

Η ανάρτηση της Britney Spears για το “ντοκιμαντέρ” του TMZ

Η Britney Spears έδωσε τη δική της απάντηση στο ντοκιμαντέρ του TMZ για το διαζύγιό της μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βίντεο είναι από τα παλιά και σε αυτό φαίνεται να ποζάρει για φωτογραφίσεις.

Το βίντεο ακολούθησε η εξής λεζάντα – καρφί στο TMZ:

«Πριν από τα ντοκιμαντέρ όπως αυτό του TMZ… δεν ήταν αποδεκτό ο Τύπος να κάνει σόου για αθώους ανθρώπους, για να διαδίδει ψευδείς πληροφορίες και να καταστρέφει φήμες. Όταν το Χόλιγουντ είχε αξίες και σεβασμό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;