Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από επερχόμενες σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε, παρά τις συνεχιζόμενες απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood, είχε μερικά τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και μας προετοιμάζουν για μία περίεργη σεζόν!

Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Ταινίες

Rebel Moon

Ο Zack Snyder επιστρέφει με μία υπερφιλόδοξη sci-fi περιπέτεια που θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το εντυπωσιακό τρέιλερ φαίνεται να μας δίνει στοιχεία από ολόκληρη την ιστορία, που το πρώτο μέρος της θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Foe

Ο Garth Davis, σκηνοθέτης του “Lion”, επιστρέφει με ένα δράμα σχέσεων με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Η Saoirse Ronan και ο Paul Mescal πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Society of the Snow

Η νέα ταινία του  J. A. Bayona (“Το Ορφανοτροφείο”, “A Monster Calls”) θα κλείσει το Φεστιβάλ της Βενετίας και μετά θα κυκλοφορήσει στο Netflix.

Cassandro

Ο Gael Garcia Bernal πρωταγωνιστεί ως ο θρυλικός Μεξικανός γκέι παλαιστής, Σαούλ Αρμεντάριθ, που έγινε γνωστός με το όνομα Cassandro. Η ταινία έρχεται από το Amazon Prime Video.

Σειρές

The Morning Show Season 3

Το «The Morning Show» ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Apple TV+ για την τρίτη σεζόν του στις 13 Σεπτεμβρίου.

The Gilded Age

Η δεύτερη σεζόν της νέας σειράς του Julien Fellowes επιστρέφει στο HBO και το πρώτο teaser μας ετοιμάζει για ακόμα περισσότερο δράμα.

Wilderness

Το νέο βρετανικό θρίλερ, που βασίζεται στο βιβλίο με το ίδιο όνομα από τη B. E. Jones, έρχεται στο Amazon Prime Video. Οι ονειρεμένες διακοπές ενός νέου ζευγαριού γίνεται εφιάλτης, όταν η απογοήτευση μετατρέπεται σε θυμό και δίψα για εκδίκηση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;