Μίλτος Τεντόγλου: Εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον Α' ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ
Ο Μίλτος Τεντόγλου εξηγεί το τι ακριβώς συνέβη έξω από το ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλησε να δώσει τέλος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη μέσα από μία δήλωσή του.

Την Παρασκευή (25/8), με την επιστροφή του Μίλτου Τεντόγλου στο ξενοδοχείο, μετά τη μεγάλη νίκη του στον αγώνα του μήκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τραβήχτηκε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στην είσοδο του ξενοδοχείου υπήρξε θερμή υποδοχή για τον παγκόσμιο πρωταθλητή από τα οικογενειακά του πρόσωπα και μέλη της εθνικής ομάδας.

Βλέπουμε πως ο Α’ ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, κάνει κίνησε να χαιρετήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με εκείνον να τον διακόπτει και να αγκαλιάζει πρώτα τον παππού του. Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ο Μίλτο Τεντόγλου και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, θέλησαν να δώσουν τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε. Σε βίντεο που ανέβασε ο ΣΕΓΑΣ, ο αθλητής εξηγεί τι συνέβη και λέει:

«Παιδιά, χθες αυτό που έγινε που δεν χαιρέτησα τον κύριο Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου πάνω από δύο χρόνια. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;