Μίλτος Τεντόγλου: Προσπέρασε τον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ για να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του
O ΣΕΓΑΣ σχολίασε το περιστατικό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός και συνηθώς κάθε του δήλωση, κάθε κίνησή του συζητιέται έντονα και πάντα με θετικό τρόπο. Δεν είναι μόνο το τεράστιο μέγεθος των επιδόσεών του, τα μετάλλια και οι συγκινήσεις που προσφέρει στους Έλληνες. Είναι η απλότητα, το ήθος και η ταπεινότητα του υπερ-αθλητή του στίβου.

Χθες το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Όχι μόνο λόγω του χρυσού μεταλλίου που έδωσε μία “ανάσα” ζωής σε μία Ελλάδα που καίγεται εδώ και μέρες αφήνοντας στάχτες και αποκαϊδια μέσα στις ψυχές, αλλά και λόγω ενός περιστατικού για το οποίο Ο ΣΕΓΑΣ θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

Όταν μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στο μήκος, επέστρεψε με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, στο ξενοδοχείο όπου έμενε η ελληνική αποστολή, προσπέρασε τον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο- ο οποίος είναι και ο αρχηγός της αποστολής στη Βουδαπέστη- που έσπευσε να του δώσει το χέρι του και προτίμησε να δεχθεί πρώτα τα συγχαρητήρια της οικογένειάς του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Όπως προαναφέρθηκε, ο ΣΕΓΑΣ σχολίασε το περιστατικό, γράφοντας τα παρακάτω:

«Τον αθλητή υποδέχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο της ομάδας τα μέλη της οικογένειας του και φυσικά της ελληνικής αποστολής. Ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».

Πέρα από την παραπάνω διευκρίνηση, που κρίθηκε απαραίτητη για λόγους που γνωρίζουν στον ΣΕΓΑΣ, το κείμενο συνοδευόταν και με μία κοινή δήλωση του Γιώργου Πομάσκι και του Μίλτου Τεντόγλου, στην οποία ανέφεραν: «Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο».

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;