Πυρκαγιές: Αναζωπυρώσεις στην Πάρνηθα - Ποια είναι η κατάσταση σε Βοιωτία και Αλεξανδρούπολη
Στη φωτιά στην Πάρνηθα συνεχίζουν να επιχειρούν 260 πυροσβέστες με 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 77 οχήματα.

Αντιμέτωποι με αναζωπυρώσεις είναι οι πυροσβέστες που συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες στη φωτιά στην Πάρνηθα, ενώ μαίνεται για έβδομη ημέρα η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας σημειώνονται αναζωπυρώσεις, με ένταση, στο βορειοδυτικό μέτωπο της φωτιάς στην Πάρνηθα, από το φρούριο της Φυλής, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Αντίθετα, καλύτερη είναι η εικόνα από το πύρινο μέτωπο που υπάρχει προς τους Θρακομακεδόνες.

Στη φωτιά στην Πάρνηθα συνεχίζουν να επιχειρούν 260 πυροσβέστες με 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 77 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν οχτώ αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα.

Η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, η οποία καίει από το περασμένο Σάββατο και συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στο διάβα της. Χθες, εντοπίστηκαν δύο πτώματα ανδρών σε περιοχή που έχει πλήξει η πυρκαγιά, ωστόσο ο θάνατος του ενός προσδιορίζεται χρονικά πριν από 10-15 ημέρες και αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μεγαλύτερη ένταση παρατηρείται στο μέτωπο της φωτιάς στη Δαδιά, στη δυτική πλευρά, αλλά εστίες υπάρχουν σε πολλά ακόμη σημεία. Το μεσημέρι υπήρξε αναζωπύρωση στην περιοχή ανάμεσα σε Τριφύλλι και Λευκίμμη, σύμφωνα με το e-evros.

Για την κατάσβεση των φωτιών στον Έβρο επιχειρούν 295 πυροσβέστες με 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 85 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη.

Τα νεότερα από το μέτωπο στη Βοιωτία

Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται και στη φωτιά στη Βοιωτία, όπου επίσης υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Το μέτωπο της Υλίκης είναι το πιο σοβαρό, που κινείται προς την κορυφογραμμή, αναφέρουν οι πληροφορίες από την πυροσβεστική.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
'
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;