Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της Αθήνας για το ΣΚ (26-27/8)
Καλοκαίρι στην πόλη; Τα καλύτερα events της Αθήνας σε περιμένουν για άλλη μία εβδομάδα!

Έξοδος στην Αθήνα is calling!

Να που έφτασε το τελευταία ΣΚ του Αυγούστου. Δεν θέλω να σας αγχώσω αλλά είναι και το τελευταίο του καλοκαιριού. Ουπς!

Όπως και να έχει ήταν ένα όμορφο αλλά και συνάμα δύσκολο καλοκαίρι με πολλά όμορφα αλλά δυστυχώς και αρκετά δυσάρεστα, όπως οι καταστροφικές πυρκαγιές που συνεχίζουν να πλήττουν την Ελλάδα.

Βέβαια εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας, χαράς και θετικής ενέργειας με τα events που θα λάβουν χώρα το τελευταίο ΣΚ του καλοκαιριού και μας προσκαλούν να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Πάμε να τα δούμε!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ

έξοδος στην Αθήνα

26/8

Μία από τις κορυφαίες αρχαίες τραγωδίες, ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στις 25 & 26 Αυγούστου 2023, σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα με τον Γιάννη Στάνκογλου στο ομώνυμο ρόλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο ρόλο της Ιοκάστης. Παραγωγή Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ, ΡΕ?

26-27/8

Η νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 9 Ιουνίου

Τι φάση πάλι, ρε? Η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έρχεται στο
Θέατρο Άλσος μετά την περσινή sold out επιτυχία!

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα
Παπαδοπούλου θα περιγράψει την καθημερινότητα που ζούμε όπου πολλές φορές η
πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Moυσική

NU GENEA (IT) dj set & live keys

έξοδος στην Αθήνα

26/8

H πολιτιστική πλατφόρμα &Beyond παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, το Σάββατο 26 Αυγούστου, τους Ιταλούς Νu Genea (DJ set + Live keys), μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι Nu Genea είναι το καλλιτεχνικό δημιούργημα των Ναπολιτάνων μουσικών και DJ Massimo Di Lena και Lucio Aquilina. Η έμπνευσή τους πηγάζει από μια ιστοριογραφική έρευνα για την χορευτική μουσική από τα πρώτα της βήματα, ακολουθώντας μουσικές διαδρομές από όλο τον κόσμο και συλλέγοντας τους ήχους που κατά μήκος των αιώνων έχουν επηρεάσει τις ακτές της πόλης τους, μια ανεξάντλητη πηγή διαπολιτισμικής ευαισθησίας και διάδρασης. Η προσέγγιση τους στη μουσική ξεχωρίζει για την ανακάλυψη ανεξερεύνητων πεδίων, ανιχνεύοντας το παρελθόν και εκτελώντας μια πρωτότυπη χορευτική εξίσωση, η οποία είναι εμποτισμένη με disco, funk, boogie, electronica, dub, folk και όχι μόνο ακούσματα, κάνοντας τις ζωντανές εμφανίσεις όπως και τα DJ set τους κάτι το μοναδικό. H συγκεκριμένη βραδιά θα εγκαινιάσει μια σειρά από event με τίτλο ‘Mediterranean Soundwaves’, παρουσιάζοντας ένα υβριδικό DJ set με Live πλήκτρα, μια ωδή στον funky και “πονηρό” ήχο της Μεσογείου.

Μαζί τους σε B2B sets οι Dynamons (Echovolt, Into The Light Records) x Chevy (Needless, &beyond) και Super Mario (Movement Radio) x Papaioannou (&beyond, Movement Radio).

Το event είναι αφιερωμένο στον Ιταλικό τρόπο ζωής και θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του Amaro Montenegro, υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και την υποστήριξη του mobile party Needless. Η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς με Βενετσιάνικο spritz (Aperitivo) και αυθεντική Ναπολιτάνικη Pizza από το Pizza Dough. Δεν θα λείψουν φυσικά και τα βινύλια μιας και το Father Herbie Records θα στήσει ένα “Mediterranean Style” pop-up με επιλεγμένους δίσκους, ενώ παρόντα θα είναι και τα εξαιρετικά Street Fashion brands Mohxa και Hazelnut.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

Primer 2023

26-27/8

Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, μέλος των Swedish House Mafia και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, είναι ο headliner της πρώτης μέρας του Primer Music Festival για ένα μοναδικό live DJ set το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

Έχοντας συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY®, εμφανιστεί σε εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές ηπείρους, καταρρίψει τα charts παγκοσμίως και μετρήσει streams σε δισεκατομμύρια, ο καλλιτέχνης, DJ-παραγωγός και συνιδρυτής των Swedish House Mafia, o Steve Angello συνειδητοποίησε τον σκοπό του ως παιδί στη Σουηδία.

Εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της πολυπόθητης λίστας “Top 100 DJs” του DJ Mag για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Έχει κάνει επίσημα remixes για τον Justin Timberlake, τους Coldplay, τους Depeche Mode, καθώς επίσης και για τους Fergie και Moby. Με την καινοτόμο προσέγγιση του στην παραγωγή και το πάθος του για τη δημιουργία αξέχαστων μουσικών εμπειριών, ο Steve Angello έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική και θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού.

Διαβάστε περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα, εδώ!

The EPIC Beach Party | Sat. 26 Aug | Bolivar

έξοδος στην Αθήνα

26/8

The EPIC Beach Party – Friday 28 July – Bolivar Beach Bar

♬ ● 100% HITS ● PARTY ANTHEMS ● GUILTY PLEASURE BANGERS ● 90S RNB & Y2K VIBES ● CHEESY POP HITS ●
80s / 90s / 00s / 10s / POP / DISCO / RNB / TRASH ● ♬

Διαβάστε περισσότερα, εδώ!

Έξοδος στην Αθήνα: Σινεμά

Oppenheimer

26-27/8

Το Oppenheimer‎ είναι βιογραφική ταινία θρίλερ του 2023 σε σενάριο, παραγωγή, και σκηνοθεσία από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Βασίζεται στην βιογραφία του 2005 American Prometheus των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν για τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, ο οποίος είχε τον μεγαλύτερο ρόλο στην ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων στο Πρόγραμμα Μανχάταν. Πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι ως ο ομότιτλος χαρακτήρας, πλαισιωμένος από τους Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Φλόρενς Πιου, Τζος Χάρτνετ, Κέισι Άφλεκ, Ράμι Μάλεκ, και Κένεθ Μπράνα.

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο της ίδιας χρονιάς. Έκανε πρεμιέρα στο Grand Rex στο Παρίσι στις 11 Ιουλίου του 2023 και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 21 Ιουλίου του 2023, από την Universal Pictures. Είναι η πρώτη ταινία του Νόλαν που δεν διανεμήθηκε από την Warner Bros. Pictures από το Memento (2000), αλλά και η πρώτη του ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους από το Insomnia (2002). Η ταινία έλαβε αναγνώριση από τους κριτικούς, με επαίνους για τις ερμηνείες, το σενάριο, και τα οπτικά εφέ. Έχει εισπράξει $718.5 παγκοσμίως απέναντι από έναν προϋπολογισμό $100 εκατομμυρίων, γίνοντας η έβδομη ταινία του 2023 με τις μεγαλύτερες εισπράξεις.

Δες εδώ πού και πότε προβάλλεται!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;