Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρίτσαρτς - Έρχεται ο Ορτέγκα
Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει από ώρα σε ώρα την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρτς.

Επί αθηναϊκού εδάφους αφίχθη χθες (23/8) ο Ομάρ Ρίτσαρντς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο 25χρονος (έχει αγγλική υπηκοότητα και καταγωγή από την Τζαμάικα) αριστερός μπακ αναμένεται να αρχίσει άμεσα τις προπονήσεις και να ενταχθεί στους Πειραιώτες, καλύπτοντας μαζί με τον Ορτέγκα το αριστερό άκρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων».

Ο Ρίτσαρντς ξεχώρισε στις ακαδημίες της Φούλαμ και το 2013 αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ στην οποία έμεινε μέχρι το 2021, όταν έγινε μέλος της Μπάγερν Μονάχου με ελεύθερη μεταγραφή. Το 2022 εντάχθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δαπάνησε 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Ολυμπιακός περιμένει στην Αθήνα τον Φρανσίσκο Ορτέγκα για να ολοκληρώσει τη μεταγράφη του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο 24χρονος αριστερός μπακ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Βελέζ Σάρσφιλντ στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες Ορτέγκα και Ρίτσαρτς θα είναι οι παίκτες στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ραμόν να παραχωρείται δανεικός μέχρι το τέλος του μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;