Τεντόγλου: «Δεν ανησύχησα, απλά για να μιλήσω ειλικρινά είμαι λίγο βλάκας»
Μίλτος Τεντόγλου: «Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά αν χάσω από ένα μεγάλο άλμα δεν με πειράζει και τόσο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αγχώθηκε όταν αναγκάστηκε να κάνει τρίτο άλμα για να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στον προκριματικό του μήκους, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,25 μ. στο τρίτο του άλμα και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό στον οποίο αύριο θα κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο, το μοναδικό που λείπει από τη συλλογή του.

 

 

 

«Δεν ανησύχησα, απλά για να μιλήσω ειλικρινά είμαι λίγο βλάκας», είπε στην ΕΡΤ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Στο πρώτο άλμα, ήμουν άκυρος για δύο εκατοστά. Ήταν μεγάλο άλμα, πάνω από τα 8,30 μ., ήταν εύκολη πρόκριση. Από τον φόβο μου μετά, λέω θα πατήσω πίσω για να είμαι σίγουρος. Και πάτησα στο “σπίτι” μου στο δεύτερο άλμα, τριάντα εκατοστά πίσω. Ήταν 7,95 μ., δεν έφτανε και έπρεπε να κάνω τρίτο άλμα», συμπληρώνοντας ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Δεν είναι ότι φοβήθηκα, ακόμη και το 8,25 μ. ένα πολύ αλματάκι ήταν. Αλλά για ποιο λόγο να κάνω τρία άλματα να κουραστώ; Ο τελικός είναι αύριο, δεν έχω μέρα να ξεκουραστώ. Αυτή είναι η χαζομάρα μόνο», συμπλήρωσε. «Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά αν χάσω από ένα μεγάλο άλμα δεν με πειράζει και τόσο», είπε ακόμη, αναφερόμενος στον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;