Μανούσος Μανουσάκης: «Έγιναν… τηλεοπτικές καταγγελίες προς τον Κιμούλη που δεν έχουν βάση»
Ο Μανούσος Μανούσακης μιλάει για τη ματαίωση του remake της τηλεοπτικής σειράς «Τμήμα Ηθών» και εκφράζει την άποψή του για τις καταγγελίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και ρωτήθηκε για τη ματαίωση του remake για το «Τμήμα Ηθών», που προγραμματιζόταν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τις πρόσφατες καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

Μιλώντας στον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη, ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τις συζητήσεις γύρω από την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς «Τμήμα Ηθών». Όπως είπε:

«Την επιστροφή για το Τμήμα Ηθών τη σκεφτόταν ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως τώρα την… ξεσκέφτηκε. Μας έγινε επίσημη πρόταση, μας ρώτησαν εάν μας ενδιαφέρει, πραγματικά μας ενδιέφερε, όχι μόνο ρομαντικά αλλά και διότι το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας»

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη. Αφήνοντας, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, ο σκηνοθέτης σχολίασε:

«Για τον κύριο Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία. Τηλεοπτικά μονάχα καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει καμία βάση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Μόνο λόγια»

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε:

«Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή, δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο καθένας, αν έκανε καλά ο κόσμος που τον στηρίζει ή όχι. Ας κοιτάξει τα δικά της»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1