Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά για της δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη - «Βγαίνει και υποστηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολίασε τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και την εκπομπή που αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει - «Επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη σχετική με τον Γιώργο Κιμούλη, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (21/8) μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Υes».

Η ίδια έκανε τρεις αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στράφηκε τόσο κατά των όσων είπε η γνωστή ηθοποιός, όσο και κατά της εκπομπής που επέλεξε να προβάλει τις δηλώσεις της. Όπως ανέφερε στο πρώτο story της:

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνέχισε, γράφοντας:

«Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκλεισε την τοποθέτησή της με την εξής ανάρτηση:

«Και προφανώς μιλάω ως θύμα.

Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι.

Αυτά»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μάλιστα, την τελευταία της ανάρτηση αναδημοσίευσε και η Ζέτα Δούκα, η οποία είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;