Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; - Η απάντηση της Παναγιώτας Βλαντή
Η Παναγιώτα Βλαντή απαντάει για το αν θα δούμε με νέα επεισόδια την αγαπημένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Είναι σύνηθες τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε επιστροφές αγαπημένων σειρών που έκαναν επιτυχία στο παρελθόν με νέα επεισόδια. Αν και η μόδα αυτή δεν έχει καταφέρει να περάσει ακόμα στη χώρα μας, αρκετά είναι τα σενάρια που θέλουν παλιές δημοφιλείς σειρές να ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους. Μία από αυτές είναι και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στη «RealLife» και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, στον σύζυγό της καθώς και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός βάζει τέλος και στις φήμες που θέλουν τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» να επιστρέφει στο MEGA.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της, Γιάννη Βλάχο, και είπε:

«Είμαστε δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως δεν έχω καταλάβει τον έγγαμο βίο. Δεν νιώθω παντρεμένη, νιώθω ερωτευμένη. Δεν νιώθω ότι έχω έναν ζυγό στο κεφάλι μου, το αντίθετο.

Θέλει δουλειά η σχέση. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις πράγματα στον άλλο, να τον διεκδικείς και κυρίως να τον σέβεσαι να τον στηρίζεις»

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της, η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται:

«Θεατρικά μπορώ να πω από τώρα ότι θα είμαι για δεύτερη σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με το έργο «Πλατόνοφ» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία του Άντολφ Σαπίρο. Πραγματικά ανυπομονώ.

Πάντα ο κόσμος είχε ανάγκη τις τέχνες στη ζωή του. Στο χέρι των δημιουργών είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο. Εμείς οι ίδιοι φέρνουμε τον κόσμο στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Όταν σέβεσαι αυτό που κάνεις, πιστεύω ότι θα υπάρχει προσέλευση»

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα σενάρια που θέλουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστή στον ρόλο της δαιμόνιας «Σιλβή», να επιστρέφει στο MEGA με νέα επεισόδια, η Παναγιώτα Βλαντή ξεκαθαρίζει:

«Αν θα κάνουμε κάτι (τηλεοπτικά), αυτό θα είναι κάτι καινούργιο. Δεν θα κάνουμε τα Μαύρα Μεσάνυχτα, γιατί τα πράγματα είναι ωραία όταν είναι στο peak τους. Κάποια στιγμή όντως συζητήθηκε αλλά τελικά καταλήξαμε πως δεν μπορεί να γίνει. Ίσως κάνουμε κάτι καινούργιο. Είναι πολύ καλά τα remake αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να μείνει εκεί που το αφήσαμε»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;