Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν πέρασε στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - «Λιποθύμησα πριν τον αγώνα»
Εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη στα δοκιμαστικά, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουδαπέστη - Οι δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Η Κατερίνα Στεφανίδη, για πρώτη φορά μετά το 2015, δε θα βρεθεί σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της, με την ίδια να δηλώνει πως ο τραυματισμός της ήταν τόσο σοβαρός που λιποθύμησε πριν από τα προκριματικά και δεν μπόρεσε να αποδώσει.

Η Κατερίνα Στεφανίδη προδόθηκε από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο της, κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών που έκανε πριν από τα προκριματικά στο άλμα επί κοντώ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και, έτσι, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Η Στεφανίδη, μάλιστα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καμία από τις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε. Η ίδια ανέφερε στις δηλώσεις της πως πριν τον αγώνα από τον πόνο λιποθύμησε, ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρέθηκε.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;