Το «Warrior Nun» θα επιστρέψει με μία τριλογία ταινιών
Ο εκτελεστικός παραγωγός της, Dean English, ανακοίνωσε πως οι θαυμαστές κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα την επιστροφή του «Warrior Nun» μέσα από μία σειρά ταινιών.

Το κίνημα των θαυμαστών της σειράς του Netflix «Warrior Nun» είχε αίσια κατάληξη καθώς κατάφεραν να πείσουν την streaming πλατφόρμα να επαναφέρει τη σειρά, όμως με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτό που περιμέναμε!

Ο εκτελεστικός παραγωγός της, Dean English, ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη σειρά, την οποία το Netflix είχε «κόψει» με συνοπτικές διαδικασίες τον περασμένο Δεκέμβρη μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, θα επιστρέψει ως τριλογία ταινιών.

Η κίνηση του Netflix να μην ανανεώσει για τρίτη σεζόν το «Warrior Nun», είχε προκαλέσει την οργή πολλών θαυμαστών της σειράς, οι οποίοι ξεκίνησαν μία διαδικτυακή καμπάνια για να πείσουν την πλατφόρμα να επαναφέρει τη σειρά. Στους μήνες που ακολούθησαν η σειρά απέδειξε πως έχει κάτι να προσφέρει στην πλατφόρμα καθώς οι παθιασμένοι φανς την έκαναν να είναι trend τόσο στο Twitter, όσο και στην ίδια πλατφόρμα του Netflix. Η όλη καμπάνια είχε και την ένθερμη υποστήριξη του showrunner της σειράς Simon Barry.

Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός φαινόταν ότι οι πιθανότητες αναβίωσης της σειράς γίνονταν όλο και μικρότερες. Μετά από επτά μήνες και χιλιάδες διαφορετικά hashtags στο Χ (πρώην Twitter), ο Dean English ανακοίνωσε πως η σειρά τα κατάφερε και σώθηκε.

Ο English ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους πριν μοιραστεί τα νέα σε ένα βίντεο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι το Warrior Nun επιστρέφει ως τριλογία κινηματογραφικών ταινιών. Επαναλαμβάνω, μια τριλογία κινηματογραφικών ταινιών. Τρεις»

Εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο English δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το ποιοι σεναριογράφοι ή ηθοποιοί θα συμμετέχουν στις τρεις ταινίες. Όμως, ο ίδιος δήλωσε ανοιχτά:

«Κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν: «Μήπως αυτό ίσως υπονοεί ότι θα ξεκινήσει ένα σύμπαν της Warrior Nun, το οποίο θα μπορούσε να επεκταθεί σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ακολουθώντας χαρακτήρες που ήδη γνωρίζουμε;». Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ναι. Και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον»

Πρέπει να σημειωθεί πως ο English δεν ανέφερε καμία εμπλοκή του Netflix στις επερχόμενες ταινίες και παραμένει άγνωστο προς το παρόν το πώς και το με ποιον τρόπο θα κυκλοφορήσουν. Δε γνωρίζουμε, δηλαδή, αν θα δούμε τις ταινίες που συνεχίζουν την ιστορία της σειράς στις αίθουσες ή μέσω κάποιας άλλης υπηρεσίας streaming.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Warrior Nun», η οποία κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου 2022, απέσπασε βαθμολογία 100% από τους κριτικούς και 99% από το κοινό στο Rotten Tomatoes. Η βαθμολογία, εκείνη την εποχή, σήμανε νέο ρεκόρ για την streaming πλατφόρμα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
4'
0 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
4'
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1