Βάρκιζα: Οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στην παραλία δίπλα στις ομπρέλες
Οι Αθηναίοι φεύγουν για τις παραλίες τον Δεκαπενταύγουστο

Ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο πάνω στην παραλία στην Βάρκιζα δίπλα ακριβώς στις ομπρέλες, απαθανάτισε ο φακός.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ, βρέθηκε σε παραλία στη Βάρκιζα και κατέγραψε ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του το πάρκαρε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τις ομπρέλες, με αποτέλεσμα η μία ρόδα να έχει βυθιστεί μέσα στην άμμο.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ εξέφρασαν την έκπληξη τους για τη συγκεκριμένη εικόνα, με τον ρεπόρτερ να σημειώνει πως πολλοί λουόμενοι παραπονέθηκαν για την παρουσία του αυτοκινήτου τόσο κοντά στις ομπρέλες, ενώ εκείνοι έκαναν το μπάνιο τους.

Οι Αθηναίοι φεύγουν για τις παραλίες τον Δεκαπενταύγουστο

Ενώ, όμως, οι Αθηναίοι που έχουν μείνει στην πρωτεύουσα κατακλύζουν τις παραλίες της Αττικής για μία ανάσα δροσιάς, η κίνηση στα λιμάνια εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Μάλιστα, αυξημένη πληρότητα εμφανίζουν τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 35 απόπλοι πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, 23 απόπλοι για σειρά άλλων νησιωτικών προορισμών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσουν 13 πλοία και 9 από το Λαύριο.

Χθες, Κυριακή, η κίνηση ήταν αυξημένη από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ 32.441 επιβάτες αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 45 απόπλοι πλοίων με 8.631 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 15 αναχωρήσεις πλοίων με 8.024 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 7 με 2.415 επιβάτες.

Το λιμενικό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται λίγο νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;