Μαρίνος Κόνσολος: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης - Άγνωστος διατηρούσε λογαριασμό με φωτογραφίες του στο Tinder
Άγνωστος διαθέτει προφίλ στο Tinder ισχυριζόμενος πως είναι ο Μαρίνος Κόνσολος - Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Έλα στη θέση μου» του Alpha, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

Ο 36χρονος Ελληνοκύπριος ηθοποιός διαπίστωσε πως άγνωστος διατηρεί προφίλ στη γνωστή εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών Tinder χρησιμοποιώντας τα στοιχεία και φωτογραφίες του.

Να σημειωθεί πως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψεύτικους λογαριασμούς, που χρησιμοποιούν στοιχεία και φωτογραφίες από διάσημα πρόσωπα και να ισχυρίζονται πως είναι οι ίδιοι οι celebrities. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ο Μαρίνος Κόνσολος πληροφορήθηκε για το γεγονός, διαφέρει.

Μία ακόλουθος του ηθοποιού στο Instagram εντόπισε τον ψεύτικο λογαριασμό στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών και του έστειλε μήνυμα για να… δικαιολογηθεί που από κεκτημένη ταχύτητα απάντησε «όχι» στο ενδεχόμενο να κάνει match μαζί του. Η θαυμάστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το «no» και όχι το «yes» και έχασα την ευκαιρία για match. Και είπα: δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram, αυτά!»

Ο Μαρίνος Κόνσολος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και διευκρίνισε πως δεν διατηρεί λογαριασμό στο Tinder. Μάλιστα, κοινοποίησε το θέμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ηθοποιός έγραψε σε στόρι του:

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο!»

Μαρίνος Κόνσολος

Δες επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;