Χρήστος Κόγιας: Θύμα απάτης ο γνωστός YouTuber - Έχασε 4.000 ευρώ
Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο γνωστός YouTuber από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κόγιας.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης αποκάλυψε πως έπεσε ο Χρήστος Κόγιας. Ο γνωστός YouTuber, τα βίντεο του οποίου αριθμούν εκατομμύρια views στη γνωστή πλατφόρμα, γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok με στόχο να προειδοποιήσει για σχετικές απάτες τους followers του.

@chriskogiasΚαλο πασχα♬ original sound – kogiasxristos

Ο γνωστός YouTuber, το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, μίλησε και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε το περιστατικό.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Χρήστος Κόγιας περιέγραψε πως:

«Είχα παραγγείλει μία κάρτα, για να μπορέσω να κάνω συναλλαγές με ένα εικονικό πορτοφόλι που έχω με κρυπτονομίσματα. Προς υπεράσπισή μου, συνήθως δεν πέφτω θύμα τέτοιων μηνυμάτων όμως λόγω του ότι είχα κάνει μία παραγγελία την προηγούμενη μέρα μου ήρθε ένα μήνυμα»

Όπως αφηγείται ο γνωστός YouTuber:

«Πάτησα το link, είδα ότι ήταν μια αρκετά καλοφτιαγμένη σελίδα, έβαλα τους κωδικούς της τράπεζάς μου σαν καλό κορόιδο και πρόλαβαν να μου αποσπάσουν σχεδόν 4.000 ευρώ.

Έκαναν δύο συναλλαγές σε εταιρία στο Ντουμπάι. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, μπλόκαρα τους λογαριασμούς, ευτυχώς δεν μου «τράβηξαν» κάτι παραπάνω»

Κλείνοντας, ο Χρήστος Κόγιας είπε στην κάμερα του «Καλημέρα Ελλάδα»:

«Μου έστειλαν χθες ένα screenshot, ότι οι συγκεκριμένοι τράβηξαν έως και 2 εκατομμύρια ευρώ. Δικό μου λάθος που έπεσα θύμα. Όμως ό,τι άσχημο σας συμβαίνει καλό είναι να το παίρνετε θετικά. Εγώ νομίζω ότι θα μου επιστραφούν επί 10 τα λεφτά που μου πήραν»

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 0 
 1