Κύκλωμα εμπορίας βρεφών: Παρένθετη μητέρα γέννησε δίδυμα
Σημειώνεται πως τα ξημερώματα της Δευτέρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών των συνολικά οκτώ προσώπων που συνελήφθησαν

Ο τοκετός μιας ακόμα παρένθετης μητέρας που συνεργαζόταν με το Κέντρο Υποβοηθούμενης Παραγωγής στα Χανιά, το κύκλωμα εμπορίας βρεφών, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, με τη γυναίκα να φέρνει στον κόσμο δίδυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο τοκετός της παρένθετης μητέρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, πραγματοποιήθηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Τα δίδυμα θα παραμείνουν στη Μονάδα Νεογνών του Ιδρύματος, μέχρι την ταυτοποίηση του DNA. Πλέον, στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται μέχρι και σήμερα τέσσερα συνολικά υγιέστατα βρέφη, από παρένθετες μητέρες που συνεργάζονταν με το συγκεκριμένο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Σημειώνεται πως τα ξημερώματα της Δευτέρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών των συνολικά οκτώ προσώπων που συνελήφθησαν και σύμφωνα με την δικογραφία, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και επιδίδονταν σε παράνομες υιοθεσίες και εμπορία βρεφών.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ιατρός, ιδιοκτήτης μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, εμβρυολόγος της μονάδας, η γραμματέας της δομής, καθώς και Ρουμάνα που φέρεται να ενεργούσε ως «μεσίτρια» στις παράνομες υιοθεσίες.

Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους κρίθηκαν μαία και βιολόγος της μονάδας, εργαζόμενη σε κλινική της πόλης και αλλοδαπή που φέρεται επίσης να ενεργούσε ως «μεσίτρια» στις παράνομες υιοθεσίες.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;