ΑΕΚ: Η αποστολή της ομάδας έφτασε στο Ζάγκρεμπ - Συνοδεία αστυνομικών στο ξενοδοχείο
Τα μέτρα ήταν αυξημένα, λόγω των όσων εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Ζάγκρεμπ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ντιναμό για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα της ΑΕΚ παρελήφθη από το αεροδρόμιο από πούλμαν και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων έφτασε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Τα μέτρα ήταν αυξημένα, λόγω των όσων εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για την εξασφάλιση της τάξης, λοιπόν, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της κροατικής αστυνομίας που συνόδευσαν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στη διαδρομή για το ξενοδοχείο που καταλύει σήμερα και αύριο η αποστολή της ΑΕΚ όλοι οι δρόμοι είχαν κλείσει από την Αστυνομία, ενώ οι δυνάμεις που τους ακολουθούσαν ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Έξω από το ξενοδοχείο και καθ’ όλη την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στο Ζάγκρεμπ θα υπάρχει πολύ ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας που θα τους συνοδεύει και στις προπονήσεις.

Ο αγώνας, σημειώνεται, είναι προγραμματισμένος για αύριο, στις 21:00.

Πριν οι «κιτρινόμαυροι» αποχωρήσουν για το ταξίδι στην Κροατία, ο Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη, τονίζοντας πως η ομάδα θα παίξει και για την οικογένειά του!

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: «Είμαστε πάντα έτοιμοι»

Ερωτηθείς για το αν φοβάται νέο κύκλο επεισοδίων σημείωσε: «Όχι, όχι. Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

 

 

 

 

 

 

ΑΕΚ: Η επικοινωνία των υπουργών Εξωτερικών

Οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κροατίας επικοινώνησαν χθές με αφορμή την προφυλάκιση Κροατών φιλάθλων.

Ο Κροάτης Υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του Έλληνα φιλάθλου, καταδίκασε τη συμμετοχή των Κροατών φιλάθλων στα επεισόδια και εξέφρασε την πίστη του οτι η ελληνική Δικαιοσύνη θα εξετάσει αντικειμενικά τα γεγονότα. Ευχαρίστησε δε τόσο τις ελληνικές σωφρονιστικές αρχές όσο και την Ελληνική Πολιτεία για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετέφερε στον ομόλογό του την πεποίθησή του ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αντικειμενικά, αμερόληπτα και επί τη βάσει σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;