Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Τα νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Παρόλες τις απεργίες στο Hollywood, τα στούντιο και οι εταιρίες παραγωγής συνεχίζουν την προώθηση νέων ταινιών και σειρών που αναμένεται να δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η εβδομάδα αυτή είχε αρκετά νέα τρέιλερ που ξεχωριζούν.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές.

Ταινίες

The Equilizer 3

Ο Denzel Washington επιστρέφει στον ρόλο του εκδικητή στη σειρά ταινιών του Antoine Fuqua και αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στην Βόρεια Ιταλία. Για να μας προετοιμάσει για τη νέα περιπέτεια στη σειρά ταινιών, η Sony μας χάρισε ένα μικρό recap για τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Fair Play

Η “Daphe” του “Bridgerton” επιστρέφει στο Netflix με ένα νέο ερωτικό θρίλερ που επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι στο οποίο έρχονται τα πάνω κάτω όταν ένας από τους δύο παίρνει μία σημαντική προαγωγή. Η ταινία έρχεται στις 13 Οκτωβρίου στην streaming πλατφόρμα.

All Dirt Roads Taste of Salt

Η ταινία, που έκανε το φεστιβάλ του Sundance να τη λατρέψει, ακολουθεί μία μαύρη γυναίκα στο Μισσισσίπη από την παιδική της ηλικία μέχρι και όταν έχει μεγαλώσει. Η ταινία έχει δεχθεί πολύ θετικές κριτικές.

El Conde

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης, Pablo Larrain επιστρέφει με μία μαύρη κομεντί τρόμου μέσα από την οποία σατιρίζει την δικτατορία του Πινοσέτ στη Χιλή. Η ταινία έρχεται στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σειρές

The Continental: From the World of John Wick

Η μίνι σειρά που διαδραματίζεται στον κόσμο του John Wick αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και θα μας παρουσιάσει την ιστορία του Winston και το πώς κατάφερε να φτάσει στην ηγεσία του γνωστού ξενοδοχείου δολοφόνων της Νέας Υόρκης.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;