Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με σειρές και ταινίες που μπορούν να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά σε όσους έχουν ξεμείνει στην μεγαλούπολη και βλέπουν τους άλλους να κάνουν τα μπάνια τους στα νησιά και στους διάφορους προορισμούς. Από μία περιπέτεια με μεγάλους αστέρες στο Netflix, την επιστροφή μίας αγαπημένης κωμικής σειράς μυστηρίου, μία διαφορετική ρομαντική κομεντί και πολλά ακόμα.

Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου είτε σε κάποιο θερινό σινεμά, είτε από την άνεση του σπιτιού σου. Πάντα μπορείς να δεις ξανά την “Barbie”, αν δε σου αρέσουν οι προτάσεις μας.

Ταινίες

Ο Εχθρός Δίπλα μου

Ένα ζευγάρι Γάλλων μετακομίζει σε ένα ορεινό χωριό της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου αγοράζει μια αγροικία και ένα μικρό κομμάτι γης. Προσπαθεί να συμβιώσει με τους ντόπιους, αλλά η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στην περιοχή θα στρέψει τους χωρικούς εναντίον του. Τα ισπανόφωνα θρίλερ επιστρέφουν σε αυτό που τα ξεχώριζε και τα έκανε να τα αγαπάμε. Ένα δραματικό θρίλερ αφηγηματικής ακρίβειας και πολιτικής κριτικής που αξίζει τον χρόνο σου.

I Love Greece

Ο Ζαν και η Μαρίνα, ένας Γάλλος και μια Ελληνίδα, έρχονται για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Στην Αθήνα θα συναντήσουν την πληθωρική οικογένεια της τελευταίας και όλοι μαζί θα εξορμήσουν στη Σέριφο για το γάμο ενός συγγενή τους. Μία κομεντί για την Ελλάδα του σήμερα, τις ανθρώπινες σχέσεις και πολλά ακόμα με ένα εξαιρετικό Στέλιο Μάινα. Ίσως να θέλαμε λίγο περισσότερα από την ταινία ή να είχε πιο στοχευμένο σχόλιο. Ωστόσο, παραμένει μία ανάλαφρη κομεντί για ένα βράδυ του καλοκαιριού στα θερινά!

Heart of Stone

Η Gal Gadot συνεχίζει να “χτίζει” το αστέρι της στις ταινίες δράσεις. Στο νέο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix, η Gadot συμπρωταγωνιστεί με τον Jamie Dornan ως μία πράκτορας σε μία σκιώδη παγκόσμια ειρηνευτική υπηρεσία αγωνίζεται να σταματήσει έναν χάκερ από το να κλέψει το πιο πολύτιμο όπλο του οργανισμού.

Red, White & Royal Blue

Το Prime Video μας φέρνει μία ρομαντική κομεντί που βασίζεται στο best-seller του 2019 της Casey McQuiston και έχει στο επίκεντρό της έναν έρωτα ανάμεσα σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Όταν η κόντρα μεταξύ του γιου του Αμερικανού Προέδρου και του πρίγκιπα της Βρετανίας απειλεί να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις ΗΠΑ/Βρετανίας, οι δυο τους αναγκάζονται σε μια σταδιακή εκεχειρία που πυροδοτεί κάτι βαθύτερο. Η ταινία έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικές κριτικές και είναι μία από αυτές τις ταινίες που μπορείς να δεις και να περάσεις ένα αρκετά ευχάριστο βράδυ.

Σειρές

Only Murders in the Building Season 3

Το τρίο των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez επιστρέφει για να λύσει έναν ακόμα φόνο μέσα στο γνωστό συγκρότημα κατοικιών Arconia. Η κωμική σειρά μυστηρίου, αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο μουσικό θέατρο και έρχεται με μεγάλους αστέρες του Hollywood όπως την φανταστική Meryl Streep (σε μία ακόμα φανταστική ερμηνεία), τον Paul Rudd και τον Jesse Williams. Αυτή τη φορά η σάτιρα για τη δημιουργία, την αγάπη του κοινού για τους πραγματικούς φόνους, καθώς και η σχέση των χαρακτήρων μπαίνουν στο επίκεντρο και τα δύο πρώτα επεισόδια είναι πραγματικά εκπληκτικά. Η σειρά του Disney+ επέστρεψε δυναμικά!

Grease: Rise of the Pink Ladies

Το Σάββατο, το Cosmote Series Marathon HD σου έχει έναν μαραθώνιο που αξίζει να δεις. Όλος ο πρώτος κύκλος της σειράς μιούζικαλ που έκανε θραύση στις ΗΠΑ. Η σχολική χρονιά στο Ραϊντέλ ξεκινά επιτέλους, και τέσσερις περιθωριακές μαθήτριες έρχονται αποφασισμένες να την απολαύσουν με τους δικούς τους όρους, αδιαφορώντας εάν θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

High School Musical: The Musical: The Series 

Το spin-off της επιτυχημένης σειράς ταινιών μιούζικαλ του Disney Channel, ολοκληρώνεται με τον τελευταίο της κύκλος στο Disney+. Μετά από ένα επικό καλοκαίρι στο Camp Shallow Lake, οι Wildcats επιστρέφουν στο East High όπου ετοιμάζουν μια θεατρική παραγωγή του “High School Musical 3: Senior Year”.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
  
 2