Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες - Αποκαλύπτει το ποσό που ξόδεψε
Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες και αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους το ποσό που ξόδεψε για το εξωτικό αυτό ταξίδι.

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της με φίλους της στις Μαλδίβες. Η γνωστή influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τους εορτασμούς των γενεθλίων της και των στιγμών που πέρασε στον εξωτικό προορισμό, ενώ αποκάλυψε το ποσό που πλήρωσε για το ταξίδι αυτό.

Η Ιωάννα Τούνη είχε γενέθλια πριν από μερικές ημέρες και επέλεξε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για να χαρίσει μία εξωτική γενέθλια εμπειρία σε ορισμένα από τα πιο κοντινά της άτομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

@j.touni Πως σου φαίνεται το #birthday outfit που έραψα με @Bubblegun ♬ happy birthday

Μετά την επιστροφή της από τον «Παράδεισο», όπως χαρακτήρισε η ίδια η Ιωάννα Τούνη τον προορισμό, απάντησε σε ερωτήσεις των followers της για το ταξίδι.

Όπως είπε η ίδια, η νούμερο ένα ερώτηση ήταν το πόσο κόστισε η απόδραση αυτή. Η ίδια απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από βίντεο. Σε αυτά δήλωσε:

«Για να μη σας τρομάξω, θα σας πω ότι αν το ψάξετε και τα κλείσετε από νωρίς και ψάξετε ένα φθηνό ξενοδοχείο, γιατί όπου και να κάτσεις εκεί είναι παράδεισος. Και σε καλύβα να μείνεις είναι πραγματικά πανέμορφα, τέλεια, λεπτή άμμος, φοίνικες. Να πάτε, εγώ έδωσα πολλά»

Παρόλο που δεν ήθελε να αποκαλύψει το ακριβές ποσό, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και είπε:

«Δεν ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αλλά επειδή είπαμε εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν σύνολο 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά, οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου»

@j.touni Sorry ε😅🩷 #maldives #foryou #fyp #jtouni #touni #birthdaytrip #dirtythirty ♬ πρωτότυπος ήχος – George K


Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;