«Breakfast@Star»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν & την επιστροφή της εκπομπής
Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής «Breakfast@Star» για την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το «Breakfast@Star» θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του STAR τον Σεπτέμβριο και το μεσημέρι του Σαββάτου (12/8) κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του STAR, Ελένη Χατζίδου, έκανε και την σχετική ανάρτηση στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής ανάρτησε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη σεζόν και έγραψε στην λεζάντα:

«Είστε έτοιμοι;; Γιατί εμείς είμαστε! Ανανεωμένοι και γεμάτοι όρεξη ερχόμαστε για να σας σερβίρουμε και τη φετινή χρονιά το πιο ξεχωριστό και κεφάτο @breakfastatstarofficial.

Ο έρωτάς μου Ετεοκλής Παύλου, η θερμόαιμη Θεσσαλονικιά Μαίρη Αργυριάδου, η τσαχπίνα Λιλή Πυράκη, ο master chef της καρδιάς μας Σταύρος Βαρθαλίτης, η νέα δυνατή μας προσθήκη, ο αεικίνητος Κωνσταντίνος Ντάφλος και φυσικά… η «μία και μοναδική» Άση Μπήλιου!

Εννοείται δίπλα μας και όλοι αυτοί που εσείς δεν βλέπετε στις οθόνες σας, αλλά για εμάς κάνουν τα πρωινά μας ευκολότερα και πιο χαμογελαστά! Και όλα αυτά… πάντα μέσα από την συχνότητα του αγαπημένου μας Star.

Άντε άντε ετοιμαστείτε, γιατί μας λείψατε ήδη κι ερχόμαστεεεε τον Σεπτέμβριο και πάλι κοντά σας! Άλλωστε είναι ωραίο να μοιράζεσαι… ένα Breakfast γεμάτο από χαρά!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;