«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Φίφη και Γιαννάκης συναντήθηκαν τυχαία στη Σύρο μετά από 14 χρόνια
«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Η Εύη Δαέλη (Φίφη) και ο Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης) συναντήθηκαν τυχαία σε παραλία της Σύρου και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους

Η κωμική σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί» μας κρατάει συντροφιά κάθε καλοκαίρι μέσα από τις επαναλήψεις της και συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Μέσα από τη σειρά αυτή γνωρίσαμε και την Εύη Δαέλη και τον Σάββα Σαλίπα ως Φίφη και Γιαννάκης αντίστοιχα.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το τέλος της σειράς, οι δύο νεαροί συναντήθηκαν τυχαία σε παραλία της Σύρου. Οι δύο τους μοιράστηκαν την απρόσμενη συνάντησε σε βίντεο και την ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλου η 28χρονη Εύη Δαέλη, την ακούμε να λέει ποζάροντας δίπλα στον 23χρονο (πλέον) Σάββα Σαλίπα:

«Το ότι αυτό θα συνέβαινε τυχαία δεν το περίμενε κανείς πραγματικά. Καλές μας διακοπές, αγάπη μου»

Να σημειωθεί πως η Εύη Δαέλη συνεχίζει μέχρι και σήμερα την επαγγελματική της ενασχόληση με την υποκριτική και έχει λάβει μέρος σε αρκετές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Από την άλλη μεριά, ο Σάββας Σαλίπας έχει απομακρυνθεί από τον χώρο. Όπως μαθαίνουμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πέρσι μπήκε φαντα΄ρος, ενώ πριν από 3 μήνες πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
42'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
42'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
21 - 34
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
25 - 21
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
  
 1