Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει σήμερα ο τηλεοπτικός Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»;
Πώς είναι ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» σήμερα και με τι ασχολείται;

Η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» με κεντρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου είναι από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο Γιαννάκης, είναι ένα από τα τηλεοπτικά παιδιά που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό με μερικές από τις ατάκες του να έχουν «γράψει» ιστρία.

Έτσι, σήμερα Τρίτη (13/9) η εκπομπή «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον Σάββα Σαλίπα, που υποδυόταν τον «Γιαννάκη», ο οποίος μίλησε για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τον ρόλο που τον έκανε διάσημο.

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του TikTok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Σαλίπας μιλώντας για την καθημερινότητά του σήμερα.

«Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο», πρόσθεσε ο ίδιος αναφερόμενος στην υποκριτική.

Έπειτα, συνέχισε αναφερόμενος στον αγαπημένο στον ρόλο του «Γιαννάκη» και το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο, ο Σάββας Σαλίπας δήλωσε:

«Για τον ρόλο στο «Ευτυχισμένοι μαζί» επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 2 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Όταν εμφανίστηκα, σταμάτησε το πανήγυρι, φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

«Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», κατέληξε ο ηθοποιός περιγράφοντας στιγμές από τα γυρίσματα, αλλά και το πώς προσπάθησε να διαχειριστεί την απότομη δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 1