Super Κική για Σταύρο Ξαρχάκο: «Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών»
«Για ένα 20αρικάκι μου το πες το "σουτ" και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» - Τα σχόλια στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η αντίδραση του Τριαντάφυλλου

Η Super Κική σε νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην στιγμή που συνάντησε από κοντά τον σπουδαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. Η αναφορά της στο περιστατικό όμως φαίνεται ότι δυσαρέστησε ορισμένους χρήστες του Twitter, ενώ θέση πήρε και ο Τριαντάφυλλος στο πλατό «Καλοκαίρι Yes» όντας εμφανώς εκνευρισμένος.

«Μου είχαν πει ότι όταν θα παίξει ο Ξαρχάκος δεν σερβίρω. Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Έχω το νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα. Λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Το απόσπασμα σχολιάστηκε έντονα στα social media, ενώ σχολιάστηκε και στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όπου ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος με την Instagrammer.

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στο Καλοκαίρι Yes μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική, η οποία δεν γνώριζε στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις της Super Κικής προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπή με τη Φελίσια Τσαλαπάτη να δηλώνει ότι είναι φίλη με τη Super Κική και την Μαριάντα Πιερίδη να αναφέρει πως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η γνωστή youtuber.

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής.

Έτσι, τα έβαλε με την ομάδα του λέγοντας:

«Με τα σχόλια που κάνετε, εκτός του Φοίβου Παπαδάκη, είναι σαν να λέτε ότι είστε φίλοι με την Κική, ενώ ξέρετε τώρα ότι είναι λάθος η Super Κική. Και εμένα φίλη μου είναι, μια χαρά την συμπαθώ, αλλά… είσαι λάθος Κική μου, είσαι λάθος κορίτσι μου γλυκό. Όχι, “ποιος είναι ο Ξαρχάκος;”. Ο μεγαλύτερος συνθέτης εν ζωή που έχουμε και λες τώρα εσύ: “ποιος είσαι κύριέ μου;”. Μην πω καμιά λέξη τώρα. Μυγοσκοτώστρα τώρα ο Ξαρχάκος; Μαριάντα μου, δεν μου τα λες καλά».

Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε:

«Εγώ κι εσύ δεν θα δικαιολογούμασταν, αλλά από την Κική… αυτή είναι η δουλειά της, αυτός είναι τρόπος που εκφράζεται».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2