Μάρω Λύτρα: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα με ρωτάτε για τον Κώστα Καραφώτη»
Η Μάρω Λύτρα μίλησε από τον Καναδά στην εκπομπή «Καλημέρα Yes».

Σήμερα Παρασκευή (11/8) η Μάρω Λύτρα παραχώρησε μία συνέντευξη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» από τον Καναδά, όπου μένει τα τελευταία χρόνια. Η Μάρω Λύτρα μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη ζωή της της σήμερα, το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα, αλλά και τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Κώστα Καραφώτη.

Μάλιστα, στην αρχή της συζήτησης η ατάκα – απάντηση που έδωσε on air για τον Κώστα Καραφώτη προκάλεσε χαμό.

«Πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης μίλησε πολύ όμορφα για σένα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη και η Μάρω Λύτρα απάντησε: «Πώς το ‘παθε;»,

Όταν ρωτήθηκε γιατί το λέει αυτό η Μάρω Λύτρα είπε:

«Γιατί δεν μιλάει ποτέ, φοβάται. Ξέρω ‘γω; Όλα οκ»

«Μετά από τόσα χρόνια, έλεος πια» πρόσθεσε η Μάρω Λύτρα.

Έπειτα, μετά την προβολή των δηλώσεων του Κώστα Καραφώτη, η Μάρω Λύτρα είπε:

«Μπράβο! Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι ακόμα με ρωτάτε για τον Κώστα. Ξύπνησα στις 3 το πρωί για να με ρωτήσετε για τον Κώστα;».

«Δεν τραγουδάω σε κάποιο μαγαζί. Εδώ δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί σαν την Ελλάδα. Απλά κάνω κάποια τραγούδια με κάποιους φίλους μουσικούς στο YouTube για να περνάει η ώρα» είπε η Μάρω Λύτρα για τη σχέση της με το τραγούδι σήμερα.

Η Μάρω Λύτρα αποκάλυψε ότι στον Καναδά πλέον εργάζεται ως νοσοκόμα σε χειρουργείο στον Καναδά και είπε ότι ασχολείται με το τραγούδι ως χόμπι.

Επιπλέον, αναφερόμενη στο αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο «Fame Story 2023» σε οποιονδήποτε ρόλο η Μάρω Λύτρα είπε απευθείας ναι.

«Από το Fame Story έγινα διάσημη. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έκανα στη ζωή μου. Δεν ήξερα πού έμπαινα, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Ήταν μια καλή εμπειρία» είπε η Μάρω Λύτρα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;