Κώστας Καραφώτης: Αποκαλύπτει για το ειδύλλιο με την Μάρω Λύτρα στο «Fame Story» - «Ήταν η αλήθεια μας»
Ο Κώστας Καραφώτης μιλάει για το «Fame Story» και τον θυελλώδη ειδύλλιό του με την Μάρω Λύτρα.

Το «ANT1 Flashback» προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τελευταία φορά αυτό το Σαββατοκύριακο και ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος σε αυτό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κλήθηκε να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο για να μοιραστεί στιγμές από το «Fame Story», όπου συμμετείχε και αναδείχθηκε μέσα από αυτό.

Ο Κώστας Καραφώτης είχε ένα θυελλώδες ειδύλλιο με την Μάρω Λύτρα στον διαγωνισμό μουσικής για το οποίο και μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα της εκπομπής. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος:

«Η καλύτερη στιγμή του Fame Story στο κομμάτι της ανάθεσης τραγουδιού, θα το πω εγώ γιατί κανένα άλλο τραγούδι δεν με ακολούθησε δισκογραφικά πέραν του ντουέτο με την Μάρω Λύτρα, ήταν το «Μίλα μου». Αγαπήθηκε πάρα πολύ και έπαιξε πάρα πολύ στα ραδιόφωνα, κάτι το οποίο βέβαια εμείς δεν το ξέραμε τότε γιατί έπαιζε πάρα πολύ όσο εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Είχε κάνει όμως αίσθηση»

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καραφώτης είπε:

«Για το ειδύλλιο με την Μάρω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι υπήρξε πολύς κόσμος που ταυτίστηκε με αυτό, πάρα πολύς κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε. Σίγουρα όλο αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε σχέδιο, δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε προετοιμασία ή κάτι άλλο.

Ήταν μια αλήθεια που μας βγήκε εκείνη την εποχή, ήταν πάρα πολύ όμορφο» 

Ο Κώστας Καραφώτης και η Μάρω Λύτρα συνεργάστηκαν δισκογραφικά δύο φορές τόσο στο κομμάτι «Μίλα μου» όσο και «Θέλω να σου πω» που κυκλοφόρησαν από την Heaven Music.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;