Νέα Φιλαδέλφεια: Ενισχυμένα τα μέτρα για το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ - Φόβος για αντίποινα
Νέα Φιλαδέλφεια: Ενισχυμένα μέτρα υπό τον φόβο «αντίποινας» - Η Αστυνομία εξετάζει πληροφορίες για άφιξη οπαδών της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο στην Αθήνα

Μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως θύμα τον 29χρονο Μιχάλη, καθώς και οι δαιδαλώδεις σχέσεις και «συμμαχίες» στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα διεθνώς, δημιουργούν ένα ντόμινο βίας και πολεμικές συνθήκες σε παιχνίδια που θα έπρεπε να έχουν χαρακτήρα γιορτής.

Οι «σχέσεις» των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με αυτούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Μαρσέιγ, αντιστοίχως, έχουν προκαλέσει συναγερμό και έντονη ανησυχία για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στη «Λεωφόρο». Υπάρχουν φόβοι για «αντίποινα» και η Αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που αναφέρουν ότι οπαδοί της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο έρχονται στην Αθήνα για να ενωθούν με τους οργανωμένους της ΑΕΚ και να δημιουργήσουν επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, οι οπαδοί της οποίας είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ, κρίνεται υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση νέων σκηνών βίας.

Παναθηναϊκός
Πηγή: kathimerini.gr

Πολλοί πιθανοί στόχοι, όπως σύνδεσμοι, φυλάσσονται διακριτικά από τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχουν φόβοι για καταδρομικές επιθέσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι επίσης αδελφοποιημένοι με αυτούς της Λιβόρνο και της Ζαν Πάουλι, ενώ αυτοί του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης και της Ρόμα.

Την ίδια ώρα, σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου, αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση όλων των πλευρών ώστε να κριθεί εάν τα μέτρα που λαμβάνομαι είναι αρκετά για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Τα πρώτα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρώτα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη και μετά αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ήταν:

«Έπρεπε οι μέρες αυτές να είναι δύο όμορφες μέρες για όλους που έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τον θάνατο ενός παιδιού. Είναι δύσκολες οι ώρες αυτές.

Θα κυνηγήσουμε το μεγαλύτερο όνειρό μας που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη γνώση ότι παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, ότι πρέπει να κάνουμε και τα δύο παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο. Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που την παρακολουθούμε γενικά. Με την αλλαγή προπονητή και με τις προσθήκες καινούργιων παικτών είναι καλύτερη από πέρυσι, μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Το ότι έχουμε εξασφαλίσει το Γιουρόπα Λιγκ δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, έχουμε να χάσουμε αρκετά.

Όλοι θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οταν παίζεις απέναντι στη Μαρσέιγ, δεν μπορείς να είσαι άνετος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε τη μέγιστη προσπάθεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ελπίζουμε για την πρόκριση»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1