UEFA: Στις 15 Αυγούστου το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τι θα γίνει με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ
Η ανακοίνωση της UEFA για τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Φόβοι και για τους υπόλοιπους αγώνες

Μετά τη δολοφονική επίθεση και τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεταφέρεται για 15 Αυγούστου με απόφαση της UEFA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της UEFA, αν υπάρξουν πανό ή συνθήματα ρατσιστικού περιεχομένου ή επεισόδια, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μείνει εκτός Ευρώπης. Στην απόφαση αυτή οδήγησαν και τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη και στον τραυματισμό άλλων που βρέθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Παράλληλα, κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μαρσέιγ στη «Λεωφόρο». Και το ματς αυτό έχει χαρακτηριστεί ως υψηλού κινδύνου και η UEFA έχει αποστείλει 2 αξιωματούχους ασφαλείας, υπό τον φόβο αντίποινων καθώς οπαδοί της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της Μαρσέιγ. Αντίστοιχα και οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η μετακίνηση οπαδών απαγορεύεται και σε αυτή την περίπτωση, ενώ οι δύο αξιωματούχοι μαζί με τους δύο αθλητικούς συλλόγους θα αποφασίσουν σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου, αν τα μέτρα επαρκούν για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Παράλληλα, έχουν εκφραστεί φόβοι και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ Σπλιτ, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Κροατία, καθώς και για το ματς του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου την ίδια μέρα.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1