Chelsea: Ιστοσελίδα... ενηλίκων θέλει να διαφημιστεί στην φανέλα της ομάδας
Κατά την αναζήτηση του βασικού χορηγού στην φανέλα της Chelsea, οι διοικούντες δέχθηκαν μία... περίεργη πρόταση!

Οι διοικούντες την Chelsea αναζητούν βασικό χορηγό για την φανέλα της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό, δέχθηκαν μία… πρωτοποριακή πρόταση. Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «Mirror», οι ιθύνοντες του ιστότοπου για… ενήλικες, «My.Club», είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 46 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, προκειμένου να αποκτήσουν προνομιακή θέση στις φανέλες των «μπλε».

Και σύμφωνα με τον πρόεδρό της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, Μάικ Φορντ, μία ενδεχόμενη συνεργασία των δύο επιχειρήσεων, θα μπορούσε να καταστήσει εφικτή, ακόμη και την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ!

«Εμείς στο My.Club θέλουμε να υποστηρίξουμε την Chelsea που θέλει να βελτιώσει την εικόνα από την περασμένη σεζόν. Θέλουμε το λογότυπο του My.Club να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος των εμφανίσεων της Chelsea, πριν την έναρξη της σεζόν και τον αγώνα με την Liverpool. Αυτή η συνεισφορά θα ήταν επωφελής και για τα δύο μέρη. Για τους “Μπλε”, θα επιτρέψει να γίνουν τέλειες μεταγραφές, όπως ο Κιλιάν Μπαπέ. Θα ήταν υπέροχο για τον Μπαπέ, τον Μούντρικ και τους άλλους παίκτες της Chelsea να μοιράζονται τις αποκλειστικές προπονήσεις τους και να διοργανώνουν AMAs (Ask Me Anything) στο My.Club, μια πλατφόρμα για όλους», σχολίασε ο Φορντ μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Mail» η διοίκηση της Chelsea, κατέληξε σε συμφωνία με την «Infinite Athlete», την αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας, που θα καταβάλει περίπου 46 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Η αγγλική εφημερίδα προσθέτει ότι οι δύο πλευρές ήλπιζαν να ολοκληρώσουν χθες Τρίτη (8/8) την συμφωνία, αλλά δεν έχουν λάβει ακόμη την σχετική έγκριση της Premier League.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;