ΑΕΚ: Στο πλευρό της οικογένειας του 29χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια
Στο πλευρό της οικογένειας του 29χρονου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ.

Στο πλευρό της οικογένειας του 29χρονου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα, μετέβησαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου συνάντησαν τη μητέρα και τον αδερφό του, όπως και τους τρεις τραυματίες οπαδούς, που επίσης νοσηλεύονται.

Δια στόματος των εκπροσώπων της, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την πρόθεση να αναλάβει τα έξοδα για την κηδεία του 29χρονου, ωστόσο, η οικογένεια ευχαρίστησε και το αρνήθηκε ευγενικά, εξηγώντας πως επιθυμεί να φροντίσει εκείνη για την ταφή του.

Σε κάθε περίπτωση μεταφέρθηκε μήνυμα του επικεφαλής της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, πως στο επόμενο διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δείξει την συμπαράσταση τους με άλλους πρόσφορους τρόπους σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Αναφορικά με όσα οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξήγησαν, τόσο στη μητέρα και τον αδερφό του Μιχάλη, όσο και στους τραυματίες και τους συγγενείς τους, πως είχαν κάνει τα πάντα για να μη συμβούν όσα συνέβησαν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους από ένα σημείο κι έπειτα.

Αφού διευκρινίστηκε ότι δεν εισακούστηκαν από την Αστυνομία οι επανειλημμένες επισημάνσεις, τονίστηκε ότι η ΑΕΚ παραμένει στη διάθεση τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;