Οικονόμου για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Υπήρξαν πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα»
«Δεν μασάω τα λόγια μου. Υπήρξε μια τραγική αποτυχία σε σχέση με τις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει η ΕΛ.ΑΣ»

«Στον τομέα της αποτροπής είχαμε μια τραγική αποτυχία» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας για την δολοφονική επίθεση στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

«Δεν μασάω τα λόγια μου. Υπήρξε μια τραγική αποτυχία σε σχέση με τις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει η ΕΛ.ΑΣ. Υπήρξαν πληροφορίες που δεν αξιολογήθηκαν και πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα. Διέσχισαν όλη την Ελλάδα. Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και αποδόθηκαν οι πρώτες ευθύνες. Θα έχουμε και άλλες απομακρύνσεις και βεβαίως ότι μας δείξει η έρευνα που διατάχθηκε θα σημάνει και αντίστοιχες αποφάσεις. Δεν σταματάμε εκεί. Ήταν απαράδεκτο», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Πρόσθεσε δε για την δολοφονική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια πως «δε νοείται η ΕΛ.ΑΣ και στελέχη της μήνα Αύγουστο μπροστά σε τέτοια πληροφόρηση να μην δρουν. Απαιτείται πολύ μεγαλύτερη ευθύνη και σοβαρότητα και καλύτερη συνεργασία και όχι εντολές που να πασάρει ο ένας στον άλλον».

«Θα ήταν ο εύκολος δρόμος αυτός της παραίτησης. Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη μου και θα δουλέψουμε σκληρά και αυτή είναι η εντολή που έδωσαν οι πολίτες», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;