Γουίλ Σμιθ: Δεν ήθελε να παίξει στο Men In Black - Τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη
Γουίλ Σμιθ: Οι προτροπές της παραγωγής δεν στάθηκαν ικανές να τον πείσουν να συμμετάσχει.

Στην αποκάλυψη πως δεν θα είχε πρωταγωνιστήσει ποτέ στη σειρά ταινιών «Men In Black» αν δεν είχε παρέμβει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, προχώρησε ο Γουίλ Σμιθ.

Πίσω στη δεκαετία του ’90, ο Γουίλ Σμιθ είχε κάνει τη μετάβαση από τραγουδιστής της ραπ σε ηθοποιό της τηλεόρασης, με τη συμμετοχή του στη σειρά «Fresh Prince of Bel-Air» να τον κάνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κέβιν Χαρτ αποκάλυψε πως δεν είχε καμία επιθυμία να συμμετάσχει στο «Men in Black», μία από τις ταινίες που τον καθιέρωσαν ως ηθοποιό στο Χόλιγουντ.

«Ο παραγωγός Τζέιμς Λάσιτερ μού πρότεινε να παίξω στο “Men In Black”. Διάβασα το σενάριο, αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω. Ήταν η επόμενη χρονιά από την ταινία “Ημέρα της Ανεξαρτησίας” και δεν ήθελα να παίξω κατευθείαν σε άλλη ταινία με εξωγήινους» ανέφερε ο Γουίλ Σμιθ.

Οι προτροπές της παραγωγής δεν στάθηκαν ικανές να τον πείσουν να συμμετάσχει, αλλά μία συνομιλία με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ τού άλλαξε γνώμη.

Όπως θυμάται ο ίδιος, δεν είχε κλείσει καν τα 30 του όταν έλαβε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στους «Άνδρες με τα Μαύρα» και το βιογραφικό του δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό, σε εκείνο το σημείο της καριέρας του.

«Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έστειλε ένα ελικόπτερο (σ.σ. να με πάρει) για να του μιλήσω, το οποίο και προσγειώθηκε στο σπίτι του. Και από το “γεια σου” με είχε πείσει. Από την αρχή της συζήτησης μού έκανε “επίθεση” λέγοντας “Πες μου, γιατί δεν θέλεις να παίξεις στην ταινία μου” και εγώ είχα μείνει άφωνος».

Ο Γουίλ Σμιθ συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Μετά την ερώτηση, προχώρησε σε μία μεγάλη παύση κοιτώντας με. Ήμουν σίγουρος πως αν συνέχιζε θα μου έλεγε “Αστείε τύπε, ξέρεις ότι τα Σαγόνια του Καρχαρία είναι δικά μου, σωστά; Ξέρεις ότι έκανα το ΕΤ;”».

Τελικώς, πείστηκε να παίξει και η επιλογή του αυτή τον δικαίωσε. Το Bad Boys είχε γίνει επιτυχία στο box office και είχε κέρδη  ύψους 141,4 εκατ. δολαρίων, αλλά αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα 589,4 εκατ. δολάρια που απέφερε το «Men in Black».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;