Παναθηναϊκός: Χωρίς οπαδούς η Μαρσέιγ στη Λεωφόρο λόγω Original
Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Champions League ή του Europa League θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα δώσει τα εντός έδρας, ευρωπαϊκά παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός φέτος, σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Champions Leagu ή του Europa League.

Με την πρόκρισή του την περασμένη Τρίτη (1/8) απέναντι στην Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την επιστροφή του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από 7 χρόνια. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» έχει «κλειδώσει» την παρουσία του στο group stage του Europa League κι έχει μπροστά του άλλες δύο προκριματικές σειρές, για να προσπαθήσει να «μπει» στους ομίλους του Champions League.

Το πρωί της Πέμπτης (3/8) ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην UEFA ως έδρα του για τη φάση των ομίλων (Europa ή Champions League) το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθότι το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν πληροί τα κριτήρια και τις προδιαγραφές που θέτει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία για αγώνες του group stage στις συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα η UEFA ενημέρωσε κι επίσημα πως απαγορεύει τη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών τόσο απ’ την πλευρά της Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, όσο κι απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού στο «Βελοντρόμ», λόγω υψηλής επικινδυνότητας του αγώνα, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί των Μασσαλών έχουν αδερφοποίηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, την Original 21.

Για αυτόν τον λόγο είχε απαγορευτεί η μετακίνηση των Μασσαλών στην Τουμπα τον Απρίλιο του 2022, καθώς στο πρώτο ματς στο Βελοντρόμ είχαν πάει οπαδοί του ΠΑΟΚ οργανωμένα και η Μασσαλία μετατράπηκε σε πολεμικό πεδίο μαχών!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;