Ολυμπιακός: Θέλει να φέρει τον Ελ Κααμπί
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τον νέο Ελ Αραμπί, τον 30χρονο συμπατριώτη του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές του ψάχνοντας έναν σέντερ φορ, έναν εξτρέμ κι έναν αριστερό μπακ προς το παρών και μετά τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις για να συμπληρωθεί το ερυθρόλευκο παζλ.

Με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να είναι στον κάβο και να ετοιμάζεται να αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πειραιά, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν τον δικό τους τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Πρόκειται για τον 30χρονο Μαροκινό σέντερ φορ, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ως πλάγιος εξτρέμ.

Ο διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Al Saad FC και στον Ολυμπιακό ψάχνουν την τελική τομή για να επέλθει η συμφωνία σε όλα και έτσι να μπει στο αεροπλάνο ο παίκτης και να κάνει το γνωστό δρομολόγιο από το αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος» στου Ρέντη για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μετά στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, στο Πασαλιμάνι για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Συμπατριώτης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μετρά 20 γκολ σε 36 συμμετοχές με την Εθνική Μαρόκου και θυμίζει πολύ σε στυλ τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Έχει ταχύτητα, δύναμη και είναι ένας ακούραστος εργάτης στον αγωνιστικό χώρο και σε όποια ομάδα έπαιζε έδειχνει αφοσίωση, στοχοπροσήλωση, δεν προκαλούσε στα αποδυτήρια και στην εκτός γηπέδων ζωή του, ενώ έδειχνε και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Εάν αποκτηθεί θα είναι η δεύτερη παρουσία του στην Ευρώπη, μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Τουρκία και τη Χατάισπορ.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;