Lizzo: Η πρώτη απάντηση για τις κατηγορίες σε βάρος της - «Δεν είμαι o κακός της υπόθεσης»
Η Lizzo έδωσε τη δική της απάντηση για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και fat shaming μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - «Οι τελευταίες μέρες ήταν τρομακτικά απογοητευτικές»

Mήνυση σε βάρος της ποπ σταρ Lizzo υποβλήθηκε από τρεις πρώην χορεύτριες που συνεργάζονταν μαζί της, με τους ισχυρισμούς τους να αφορούν κακοποιητική συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής τους συνεργασίας.

Η μήνυση, που κατατέθηκε σε βάρος της την Τρίτη (1/8), περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- καταγγελίες για σεξουαλική, θρησκευτική και φυλετική παρενόχληση και διακρίσεις.

Η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez είναι οι τρεις πρώην χορεύτριες που προχώρησαν στη μήνυση σε βάρος της Lizzo. Όπως αναφέρει το BBC, η μήνυση, η οποία κατατέθηκε στο Λος Άντζελες, περιλαμβάνει ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι οι άλλοτε συνεργάτες της δημοφιλούς ποπ σταρ «αναγκάζονταν να υπομείνουν απαξιωτική και σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά» μεταξύ του 2021 και του 2023.

 

Μεταξύ των καταγγελιών που διατυπώνονται εναντίον της Lizzo – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Melissa Viviane Jefferson – είναι ότι «πίεσε την Davis να αγγίξει το στήθος» μιας περφόρμερ σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Άμστερνταμ με την Davis – αφού αντιστάθηκε – τελικά να συναινεί «φοβούμενη για το μέλλον της».

Lizzo: Η πρώτη αντίδραση για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Kι ενώ μέχρι τώρα οι εκπρόσωποι της Lizzo και η ίδια δεν είχαν πάρει θέση για τις σοβαρότατες αυτές κατηγορίες, πριν από λίγο η γνωστή pop star έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Lizzo έγραψε:

«Οι τελευταίες μέρες ήταν τρομακτικά και συντριπτικά απογοητευτικές. Η εργασιακή μου ηθική, το ήθος και ο σεβασμός μου αμφισβητήθηκαν. Ο χαρακτήρας μου επικρίθηκε. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ εξωφρενικοί για να μην αναφερθώ. Αυτές οι εντυπωσιακές ιστορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημόσια ότι τους είπαν ότι η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ακατάλληλη και αντιεπαγγελματική.

Ως καλλιτέχνης ήμουν πάντα πολύ παθιασμένη με αυτό που κάνω. Παίρνω τη μουσική και τις παραστάσεις μου στα σοβαρά γιατί στο τέλος της ημέρας θέλω μόνο να βγάλω την καλύτερη τέχνη που αντιπροσωπεύει εμένα και τους θαυμαστές μου. Με το πάθος έρχεται η σκληρή δουλειά και τα υψηλά πρότυπα. Μερικές φορές πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις, αλλά ποτέ δεν είναι πρόθεσή μου να κάνω κάποιον να αισθάνεται άβολα ή σαν να μην τον εκτιμούν ως σημαντικό μέρος της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;