Lizzo: Η ποπ σταρ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
Η μήνυση, που κατατέθηκε σε βάρος της την Τρίτη (1/8), περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- καταγγελίες για σεξουαλική, θρησκευτική και φυλετική παρενόχληση και διακρίσεις.

Mήνυση σε βάρος της ποπ σταρ Lizzo υποβλήθηκε από τρεις πρώην χορεύτριες που συνεργάζονταν μαζί της, με τους ισχυρισμούς τους να αφορούν κακοποιητική συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής τους συνεργασίας.

Η μήνυση, που κατατέθηκε σε βάρος της την Τρίτη (1/8), περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- καταγγελίες για σεξουαλική, θρησκευτική και φυλετική παρενόχληση και διακρίσεις.

Η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez είναι οι τρεις πρώην χορεύτριες που προχώρησαν στη μήνυση σε βάρος της Lizzo.

 

Όπως αναφέρει το BBC, η μήνυση, η οποία κατατέθηκε στο Λος Άντζελες, περιλαμβάνει ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι οι άλλοτε συνεργάτες της δημοφιλούς ποπ σταρ «αναγκάζονταν να υπομείνουν απαξιωτική και σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά» μεταξύ του 2021 και του 2023.

Μεταξύ των καταγγελιών που διατυπώνονται εναντίον της Lizzo – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Melissa Viviane Jefferson – είναι ότι «πίεσε την Davis να αγγίξει το στήθος» μιας περφόρμερ σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Άμστερνταμ με την Davis – αφού αντιστάθηκε – τελικά να συναινεί «φοβούμενη για το μέλλον της».

Η Lizzo κατηγορείται επίσης, μαζί με τη χορογράφο Tanisha Scott, ότι ευθύνεται για την απώλεια βάρους της Davis κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας.

Οι τρεις γυναίκες που κατηγορούν την ποπ σταρ ισχυρίζονται επίσης ότι η Lizzo και η εταιρεία παραγωγή με την οποία συνεργάζονταν δεν τηρούσαν τους όρους μισθοδοσίας τους στη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας της Lizzo.

Πηγή: BBC

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;