Όσα θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο
Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που ανυπομονούμε να δούμε αυτό το μήνα στο Netflix.

Καθώς οι ημέρες του καλοκαιριού διαδέχονται η μία την άλλη, έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τον Αύγουστο. Σήμερα είναι η τελευταία Δευτέρα του μήνα και αύριο Τρίτη (1/8) ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Αύγουστο. Και μπορεί οι περισσότεροι και οι περισσότερες να περνάμε τον (περισσότερο) χρόνο μας στη θάλασσα ή να σχεδιάζουμε κάποια καλοκαιρινή απόδραση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει λίγος χρόνος για να δούμε Netflix. Άλλωστε το Netflix φρόντισε για ακόμη μία φορά να ανανεώσει το περιεχόμενό του, ώστε να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε ούτε το καλοκαίρι.

Οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο

What Men Want

Υπόθεση:  Η Άλι Ντέιβις, μια ατζέντης αθλητών, έχει συνηθίσει να μένει στην απέξω από τους αρσενικούς της συναδέλφους. Αλλά όταν μαγικά αποκτά την ικανότητα να ακούει τις σκέψεις όλων των αντρών, αισθάνεται πανέτοιμη να μετατρέψει το χάρισμα αυτό σε όπλο, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο να αποκτήσει την υπογραφή του μεγαλύτερου ανερχόμενου αστεριού του NBA.

Έρχεται την 1η Αυγούστου.

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση Mission: Impossible – Fallout

Υπόθεση:  Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Έρχεται την 1η Αυγούστου.

Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο – Φάντασμα

Υπόθεση:  Μια βομβιστική επίθεση στο Κρεμλίνο ενοχοποιεί τον Ίθαν Χαντ και την ομάδα του, αναγκάζοντας τον πρόεδρο να αποκηρύξει την IMF και τους πράκτορές της. Έτσι, χωρίς κάλυψη και τεχνολογική υποστήριξη, ο Χαντ, δύο πιστοί του σύντροφοι κι ένας αναλυτής της CIA πρέπει να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Έρχεται την 1η Αυγούστου.

Ένας προς Έναν

Υπόθεση: Η γελοιότητα συναντά τον κίνδυνο, όταν ένας ερωτοχτυπημένος σοφέρ και ένας παράτυπος μηχανικός παίρνουν μαζί τους έναν συνταξιούχο μεγαλοεγκληματία και ζουν μια άγρια ​​περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Έρχεται τις 3 Αυγούστου.

Ελ Γκρέκο

Υπόθεση:  Λίγο πριν ο διάσημος ζωγράφος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος αντιμετωπίσει την ισπανική Ιερά Εξέταση, μνημονεύει τα αγωνιώδη νεανικά χρόνια στην πολιορκούμενη από τους Ενετούς Κρήτη, τη μαθητεία του δίπλα στον Τιτσιάνο στη Βενετία, και την καλλιτεχνική του καταξίωση στο Τολέδο, η οποία συνέπεσε με την μοιραία σύγκρουση με τον ιερωμένο Νίνο ντε Γκεβάρα.

Έρχεται στις 8 Αυγούστου.

Heart of Stone

Υπόθεση: Η πράκτορας μιας αόρατης οργάνωσης που διαφυλάσσει την παγκόσμια ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει μια χάκερ να κλέψει το πιο πολύτιμο — κι επικίνδυνο — όπλο της.

Έρχεται τις 11 Αυγούστου.

Deep Impact

Υπόθεση:  Ένας έφηβος αστρονόμος και ο δάσκαλός του ανακαλύπτουν ένα αντικείμενο ανάμεσα στα αστέρια της νύχτας. Λίγοι το γνωρίζουν ότι είναι ένας κομήτης με άμεση πορεία σύγκρουσης με τη γη. Ο δάσκαλος στην προσπάθειά του να αναφέρει τα ευρύματά του σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Ο Πρόεδρος ανακοινώνει την ύπαρξη του κομήτη, αναφέρει επίσης ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού, καθώς η NASA θα στείλει αστροναύτες σε διαστημική αποστολή με το όνομα «Μεσσίας’». Αποστολή τους είναι να καταστρέψουν τον κομήτη πριν να φτάσει πολύ κοντά στη γη. Όταν ο ”Μεσσίας” αποτυγχάνει, ο Πρόεδρος ανακοινώνει ότι ειδικές σπηλιές θα πρέπει να κατασκευαστούν και η κυβέρνηση θα πρέπει να επιλέξει τυχαία μέσω υπολογιστή 800.000 απλούς πολίτες που μαζί με 200.000 επιστήμονες, στρατιώτες, και άλλους αξιωματούχους να παραμείνουν στις ειδικές σπηλιές προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το ανθρώπινο γένος μετά το χτύπημα του κομήτη.

Έρχεται στις 15 Αυγούστου.

Halloween Kills

Υπόθεση: Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι (Τζείμι Λι Κέρτις), η κόρη της Κάρεν (Τζούντι Γκριρ) και η εγγονή της Άλισον (Άντι Μάτιτσακ) άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα, πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της. Αλλά όταν ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί, το τελετουργικό λουτρό αίματος θα αναβιώσει. Όσο η Λόρι παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά. Οι γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλιότερου μακελειού του Μάικλ και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να εξοντώσει τον Μάικλ μια για πάντα. Το κακό θα πεθάνει απόψε.

Έρχεται στις 15 Αυγούστου.

Sniper: Το Τέλος του Εκτελεστή

Υπόθεση:  Ο ειδικός σκοπευτής Μπράντον Μπέκετ είναι ο πρωταρχικός ύποπτος για τη δολοφονία ξένου αξιωματούχου την παραμονή της υπογραφής εμπορικής συμφωνίας υψηλής σημασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περνώντας ξυστά από τον θάνατο, ο Μπέκετ συνειδητοποιεί ότι μπορεί να υπάρχει μια σκοτεινή επιχείρηση εντός της κυβέρνησης, και συνεργάζεται με το μοναδικό άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί: τον πατέρα του, τον θρυλικό σκοπευτή λοχία Τόμας Μπέκετ. Και οι δύο καταδιώκονται τώρα από τη ΣΙΑ, τους ρώσους μισθοφόρους και τη Λαίδη Θάνατο, μια δολοφόνο που έχει εκπαιδευτεί στη Γιακούζα, με δεξιότητες ελεύθερου σκοπευτή που ανταγωνίζονται και τους δύο θρυλικούς σκοπευτές.

Έρχεται στις 15 Αυγούστου.

Ronaldo: Η Ταινία

Υπόθεση:  Η ταινία του 2015 περιγράφει τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Όταν η ταινία κυκλοφόρησε ο Ρονάλντο πριν λίγους μήνες είχε μόλις κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη στην καριέρα του, ένας από τους μεγαλύτερους μύθους του σύγχρονου ποδοσφαίρου αποκαλύπτεται στη μεγάλη οθόνη. Για περισσότερους από 14 μήνες, οι δημιουργοί κινηματογραφούσαν το είδωλο, τον ποδοσφαιριστή, τον άντρα, τον γιο, τον πατέρα και τον φίλο που ακούει σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο, κι αυτό είναι το επίσημο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Για πρώτη φορά, η κάμερα μπαίνει στα άδυτα ενός σύμπαντος που όσο γνωστό κι αν φαίνεται παγκοσμίως, έχει τις αθέατες πτυχές του. Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής αποδομείται και συγχρόνως συντίθεται από συζητήσεις μπροστά στην κάμερα με τη μητέρα, τους φίλους και τους συμπαίκτες του, αλλά και μέσα από αρχειακό υλικό που για πρώτη φορά προβάλλεται δημοσίως.

Η Λέσχη Βιβλίου των Φονιάδων

Υπόθεση: Οκτώ φίλοι παλεύουν για τη ζωή τους όταν ένας κλόουν-δολοφόνος, ο οποίος μάλλον γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό που τους ενώνει, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν-έναν.

Έρχεται στις 25 Αυγούστου.

Να Μην Έρθεις στο Μπατ Μιτσβά Μου

Υπόθεση: Οι κολλητές Στέισι και Λίντια σχεδιάζουν επικά μπατ μιτσβά. Η κατάσταση στραβώνει όμως όταν ένα δημοφιλές αγόρι – και το δράμα του γυμνασίου – απειλούν τα πάντα. Μια έξυπνα τολμηρή κωμωδία ενηλικίωσης με τους Ιντίνα Μένζελ, Τζάκι Σάντλερ, Άνταμ Σάντλερ, Σέιντι Σάντλερ και Σάνι Σάντλερ.

Έρχεται στις 25 Αυγούστου.

Διάλεξε τον Έρωτα

Υπόθεση: Η Cami Conway τα έχει όλα μέχρι να έρθει αντιμέτωπη με ένα εύρος δελεαστικών αλλά σκληρών επιλογών. Το τι θα επιλέξει εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, τον θεατή. Όμως προσοχή! Τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως νομίζεις!

Έρχεται στις 31 Αυγούστου.

Οι σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Ενόψει της δίκης της Λίσα, ο Μίκι έρχεται αντιμέτωπος με αμφιβολίες, δυσκολίες και απροσδόκητες αποκαλύψεις. Η Λόρνα και ο Σίσκο ετοιμάζονται για την πολυπόθητη μέρα, ενώ ο Ίζι κάνει σημαντικές κινήσεις.

Έρχεται στις 3 Αυγούστου.

Heartstopper (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Με τις εξετάσεις, το σχολικό ταξίδι και τον χορό αποφοίτησης να πλησιάζουν, ο Νικ, ο Τσάρλι και η παρέα ανακαλύπτουν τα επόμενα στάδια της ζωής, του έρωτα και της φιλίας.

Έρχεται στις 3 Αυγούστου.

Painkiller

Υπόθεση:  Το δράμα αυτό ξεσκεπάζει τα αίτια της επιδημίας των οπιοειδών στην Αμερική, ακολουθώντας τους δράστες, τα θύματα και μια ερευνήτρια που ψάχνει την αλήθεια.

Έρχεται στις 10 Αυγούστου.

 

Lighthouse

Υπόθεση:  Δύο κορυφαίοι κωμικοί συναντιούνται για χαλαρή, αληθινή κουβέντα και αποκαλύπτουν τις αδυναμίες και τις ανησυχίες τους, χαρίζοντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

Έρχεται στις 22 Αυγούστου.

Ποια Είναι η Έριν Κάρτερ;

Υπόθεση: Η ήσυχη ζωή μιας Βρετανίδας ξενιτεμένης στη Βαρκελώνη εκτροχιάζεται μετά από μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ που αποκαλύπτει το μυστικό και το βίαιο παρελθόν της.

Έρχεται στις 24 Αυγούστου.

Ragnarok (Σεζόν 3) 

Υπόθεση: Αδυνατώντας να διακρίνει το καλό απ’ το κακό, ο Μάγκνε πρόκειται να αντιμετωπίσει την τελική δοκιμασία σε μια επική τελική μάχη των θεών ενάντια στους γίγαντες.

Έρχεται στις 24 Αυγούστου.

Miss Adrenaline: A Tale of Twins

Υπόθεση: Μια ανταγωνιστική οδηγός μοτοσικλέτας υιοθετεί την ταυτότητα της δίδυμης αδερφής της που έχει χαθεί εδώ και καιρό, προκειμένου να φέρει τους δολοφόνους της ενώπιον της δικαιοσύνης και να μάθει την αλήθεια για τον χωρισμό τους.

Έρχεται στις 30 Αυγούστου.

One Piece

Υπόθεση: Μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης από το μπεστ σέλερ μάνγκα του Εϊτσίρο Όντα.

Έρχεται στις 31 Αυγούστου.

Τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο

Άγνωστες Πτυχές: Τόμος 3 

Υπόθεση: Η σειρά ντοκιμαντέρ “Άγνωστες Πτυχές” που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει με τον τόμο 3, ένα καλοκαιρινό event τεσσάρων εβδομάδων που αποκαλύπτει κρυφές επικές ιστορίες από τον ευρύ (και άγριο) κόσμο του αθλητισμού. Από την πυγμαχία μέχρι το ποδόσφαιρο και τα σκάνδαλα ντοπαρίσματος, αυτές οι νέες ιστορίες πηγαίνουν πέρα από τα πρωτοσέλιδα και ανατρέπουν όσα νομίζαμε ότι γνωρίζαμε. Όλες οι ιστορίες, που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, εστιάζουν στους πρωταγωνιστές και βασίζονται σε ειλικρινείς, προσωπικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο από εκείνους που τις έζησαν, αποκαλύπτοντας έτσι το σθένος, την αντοχή, τον πόνο, τον θρίαμβο, αλλά και το χιούμορ στην καρδιά του ιδρώτα.

Έρχεται στην 1η Αυγούστου.

Δηλητήριο: Η Βρόμικη Αλήθεια για το Φαγητό μας

Υπόθεση: Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με ειδικούς και οικογένειες θυμάτων, αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ ερευνά το θέμα των θανατηφόρων τροφιμογενών νοσημάτων στις ΗΠΑ.

Έρχεται στις 2 Αυγούστου.

Μαρκ Κάβεντις: Ποτέ Δεν Είναι Αρκετό

Υπόθεση: Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix, είναι και το τρυφερό και καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για την εκρηκτική άνοδο, την τραγική πτώση και την απίστευτη επιστροφή του επαγγελματία ποδηλάτη Μαρκ Κάβεντις.

Έρχεται στις 2 Αυγούστου.

Προηγούνται οι Κυρίες: Μια Ιστορία για τις Γυναίκες της Χιπ-Χοπ

Υπόθεση: Σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ ράπερ, στιχουργοί και ειδικοί μιλούν για τις γυναίκες-πρωτοπόρους που άλλαξαν τα δεδομένα στη μουσική και την κουλτούρα της χιπ χοπ.

Έρχεται στις 9 Αυγούστου.

Ντεπ Εναντίον Χερντ

Υπόθεση: Παρουσιάζοντας και τις δύο καταθέσεις μαζί για πρώτη φορά, αυτή η σειρά εξερευνά τη δίκη που έβαλε φωτιά στο Χόλιγουντ και τα διαδικτυακά μεθεόρτια που ακολούθησαν.

Έρχεται στις 16 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
FT
0 - 1
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;