«Μήνυμα» ΝΔ σε Πατούλη: «Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού»
«Αίτημα» Πατούλη για συνάντηση με Μητσοτάκη

O Γιώργος Πατούλης απασχόλησε πολύ έντονα την επικαιρότητα και η κυβέρνηση του έστειλε έμμεσο μήνυμα, προκειμένου να μην «κατέβει» υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής, κόντρα στον Νίκο Χαρδαλιά που πήρε και επίσημα το «γαλάζιο» χρίσμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Πατούλης «θα σεβαστεί» την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ να υποστηρίξουν ως υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να απαντήσει τι θα συμβεί με την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη. Λίγη ώρα νωρίτερα, η ΝΔ είχε ανακοινώσει και επίσημα πως στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής, μετά τις εξελίξεις που πυροδότησε η εικόνα του Γιώργου Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο, σε εκδήλωση στο Ζάππειο εν μέσω της μάχης με τις φωτιές.

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος», απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Είναι αυτονόητο ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παραιτηθεί των υπουργικών καθηκόντων του «το προσεχές διάστημα».

«Αίτημα» Πατούλη για συνάντηση με Μητσοτάκη

Στη συνέχεια, ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Πατούλη να έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, κλήθηκε να απαντήσει αν θα διαγραφεί από τη ΝΔ ο περιφερειάρχης, αν επιμείνει στην υποψηφιότητά του και αν θα υπάρχουν επιπτώσεις για τυχόν «γαλάζια» στελέχη που θα επιλέξουν να συστρατευθούν μαζί του σε μια τέτοια περίπτωση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες περί αιτήματος Πατούλη για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το αν θα διαγραφεί ο νυν περιφερειάρχης.

«Θα μείνω σε αυτά που είπα πριν, που ήταν σαφή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω», περιορίστηκε να πει ο Παύλος Μαρινάκης.

582999

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
30 - 45
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
35 - 27
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;