Πατούλης: Η «συγγνώμη» για το ζεϊμπέκικο - «Εντελώς λανθασμένα χόρεψα»
Η δημόσια «συγγνώμη» του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για το βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ μαίνονται πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

Δυσαρέσκεια έχει επικρατήσει για τα πλάνα που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ώρα στα social media και δείχνουν τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, ενώ φωτιές μαίνονταν σε όλη την Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη μέσα από ανάρτησή του, ενώ μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha υποστήριξε πως:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα»

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;