Γιώργος Ταλάντσεβ: Έπεσε θύμα κλοπής ο πρώην παίκτης του Survivor - «Μου πήραν ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα»
Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ - Η ανάρτησή του στο Instagram

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έπεσε θύμα κλοπής. Ο πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από ένα story που ανέβασε το απόγευμα του Σαββάτου (30/7).

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε μια ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από την οποία θέλησε να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους όσους θα λείπουν σύντομα για διακοπές. Στο ίδιο μήνυμα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποκάλυψε πως πριν από μόλις δύο μέρες άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι και του έκλεψαν πράγματα αξίας.

Όπως είπε στην ανάρτησή του στα social media:

«Πριν από δυο μέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Kαθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μια εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα. Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα και ό,τι μπορούσαν να πάρουν. Και επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι από εσάς θα λείπετε σε διακοπές και θα υπάρχουν αρκετές μέρες που δεν θα είστε στο σπίτι. Προσέχετε! Να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε καλά τις πόρτες σας. Προσέχετε ποιον βάζετε στο σπίτι σας, αν σας παρακολουθούν και τι ανεβάζετε στα social media, όσον αφορά το σπίτι σας.

Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά και ειδικά τον Αύγουστο που θα λείπουν όλοι. Θα γίνει χαμός. Να προσέχετε και να φυλάτε καλά τα πράγματά σας»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;