Σάκης Κατσούλης: Η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Θα είχε διακοπεί όλο αυτό αν δεν το πίστευα»
Ο Σάκης Κατσούλης μιλάει για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη νίκη στο Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα λίγες μέρες μετά τη νίκη του στο Survivor All Star. Μεταξύ άλλων, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύντροφο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την ξεχωριστή πρόβα για την πρόταση γάμου!

Τι είναι για σένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Ο άνθρωπος μου εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Σίγουρα το Survivor ήταν ένα πολύ μεγάλο τεστ για μας για δεύτερη φορά – πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον και πόσο δεμένοι είμαστε για να περάσουμε τόσο χρόνο σε ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς να τσακωθούμε. Επίσης, δεν πιστεύω ότι είναι γκρινιάρα, όπως κάποιοι τη θεωρούν. Αυτή είναι η γλύκα της.

Έκανες μια πρόβα πρότασης γάμου στο Survivor φέτος. Έχεις φανταστεί ποτέ τη στιγμή που θα γίνει και η πραγματική;

Είναι πολύ απαιτητική, της αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θέλω να κάνω κάτι εντυπωσιακό και πολύ ρομαντικό όταν έρθει εκείνη η ώρα. Αν δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει η γυναίκα μου, όλο αυτό θα είχε διακοπεί πολύ νωρίτερα.

θα ήθελες κάποια στιγμή να δημιουργήσεις οικογένεια;

Κατά τη γνώμη μου πάντα, σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Θεωρώ ότι πλέον είμαι σε ηλικία όπου μπορώ να δώσω αυτά που επιθυμώ στο παιδί μου και να το αναθρέψω σωστά, άρα ανυπομονώ για εκείνη τη στιγμή.

Η Μαριαλένα είναι η ιδανική;

Κανείς, ούτε γυναίκα ούτε άντρας, δεν είναι έτοιμος να γίνει γονιός μέχρι να βιώσει αυτή την εμπειρία. Όταν έρχεται το παιδί, σκληραγωγείται, μεγαλώνει και μαθαίνει μαζί του. Δεν υπάρχει σχολή – μακάρι να υπήρχε! Ο καθένας, με τις αρχές που έχει λάβει από την οικογένεια του και τον τρόπο με τον οποίο είχε μεγαλώσει, βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά, προσπαθεί να γίνει σωστός γονιός και να δώσει ό,τι καλύτερο στο παιδί του.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;