Γιάννης Δελής: Προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ στα Πατήσια (vid)
Ο βουλευτής του ΚΚΕ βρέθηκε στα Πατήσια μαζί με άλλους αλληλέγγυους της μονογονεϊκής οικογένειας για να αποτρέψουν την έξωσή της για χρέος 800€!

Πλήθος κόσμους συγκεντρώθηκε έξω από πολυκατοικία στην οδό Πολυλά στα Πατήσια, όπου η αστυνομία επιχείρησε να κάνει έξωση σε μια μονογονεϊκή οικογένεια, επειδή χρωστούσε κοινόχρηστα 800 ευρώ!

Πρόκειται για μια μητέρα με ένα παιδί…

Έξω από το σπίτι υπήρχαν και ΜΑΤ που έβαλαν κορδέλες, ενώ στο σημείο βρέθηκε και δικαστικός επιμελητής.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους βρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, που όπως κατηγορεί το 902.gr, χτυπήθηκε και αυτός από τα ΜΑΤ, όπως και οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων!

Από τα επεισόδια σημειώθηκε και ένας τραυματισμός ενός πολίτη που είχε βρεθεί στο σημείο για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια.

Πηγή: 902.gr

 

@red_.salute

Για 800€ πετανε μονογονεϊκη οικογενεια απο το σπιτι της! Μπραβο στον βουλευτη του ΚΚΕ Γιαννη Δελη που συγκρουστηκε με την αστυνομια και υπερασπιστηκε την οικογενεια! Τετοιους βουλευτες θελουμε! #ελλαδα🇬🇷 #εκλογες2023 #πατησια #πλειστηριασμοι

♬ πρωτότυπος ήχος – Red_salute

Ο Γιάννης Δελής μίλησε στον Real Fm χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπη και βάρβαρη» την αστυνομική επιχείρηση για να πεταχθεί μια μονογονεϊκή οικογένεια στον δρόμο, στα Πατήσια.

«Τι νόμος είναι αυτός που πετάει μια μονογονεϊκή οικογένεια στον δρόμο; Για αυτούς τους άδικους νόμους είμαστε εδώ εμείς, οι δυνάμεις του ΚΚΕ», οι οποίες «υπερασπίζονται το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Να μη μένει στους δρόμους και στα παγκάκια», σημείωσε.

Επίσης, υπογράμμισε πως για την έξωση έχει ασκηθεί έφεση, επομένως δεν έχει τελεσιδικήσει. «Και νομικά αν το δει κανείς, δεν δικαιολογείται μια τέτοια βάρβαρη επιχείρηση, γιατί τέτοια ήταν, με τροχούς και με σφυριά», είπε.

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ, σωματεία, λαϊκοί άνθρωποι «είναι εδώ και θα είμαστε εδώ μέχρι να σταματήσει το κακό, μέχρι να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις και να μείνει η οικογένεια στο σπίτι της», πρόσθεσε.

Στην περιοχή βρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;