Έξωση σε οικογένεια στα Πατήσια για χρέος 881 ευρώ σε κοινόχρηστα
Σάλος έχει προκαλέσει η υπόθεση έξωσης μίας μονογονεϊκής οικογένειας από διαμέρισμα στα Πατήσια εξαιτίας οφειλών στα κοινόχρηστα ύψους 881 ευρώ.

Μία τριμελής οικογένεια στα Πατήσια, που αποτελείται από μία μητέρα και δύο παιδιά, απειλείται να βρεθεί στον δρόμο μετά από πλειστηριασμό του διαμερίσματός της για οφειλή κοινοχρήστων 881 ευρώ.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα, δικαστικός επιμελητής, συνοδεία αστυνομικών, έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου στο σπίτι της, όπου και προσπάθησαν να της σπάσουν την πόρτα, κλειδώνοντας τη μέσα.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο χρόνια, όταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αμφισβητούσε τις χρεώσεις των λογαριασμών των κοινοχρήστων και αρνιόταν να τις πληρώσει μέχρι που κάποιοι ένοικοι στην πολυκατοικία προσέφυγαν δικαστικά εναντίον της. Η μητέρα των δύο παιδιών ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Για 800 ευρώ, σε ποια κοινωνία ζούμε; Τι νόμοι είναι αυτοί, πού ζούμε;»

Η ίδια συνέχισε υποστηρίζονται πως εκείνη την ώρα που πήγε να μπουν ο δικαστικός επιμελητής και η Αστυνομία βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το παιδί της, το οποίο ετοιμαζόταν για να δώσει μάθημα στο Πολυτεχνείο. Η ίδια ετοιμαζόταν για τη δουλειά όταν και άκουσε τους θορύβους. Η μητέρα υποστηρίζει πως ζήτησε από τους Αστυνομικούς να καλέσει κλειδαρά για να γίνει ανθρώπινα η διαδικασία.

Έξω από το σπίτι της γυναίκας στα Πατήσια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπου έδωσαν το παρών πλήθος κόσμους, καθώς και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Κρίτωνας Αρσένης.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1