Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (27/7 - 2/8)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έρχεται «φορτωμένη» με νέες ταινίες. Τον «πρωταγωνιστικό» ρόλο θα έχουν αδιμφισβήτητα η ανάλαφρη κωμωδία με τίτλο «Μπαμπάς να σου πετύχει», όπου στους πρωταγωνιστές βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Κιμ Κατράλ. Παράλληλα, εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ταινία «Στοιχειωμένο Αρχοντικό» της Disney που είναι εμπνευσμένη από το  κλασικό τρενάκι που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο της Disneyland.

1. Μπαμπάς να σου πετύχει

Υπόθεση: Ο Σεμπάστιαν ενθαρρύνεται από την αρραβωνιαστικιά του να φέρει τον πατέρα του σε μια συνάντηση με την πολύ πλούσια και εκκεντρική οικογένειά της. Το Σαββατοκύριακο τους, όμως, εξελίσσεται περιπετειωδώς, αφήνοντας τον Σεμπάστιαν και τον πατέρα του να ανακαλύψουν ότι το πιο σπουδαίο πράγμα στην οικογένεια είναι η ίδια η οικογένεια.

2. Στοιχειωμένο Αρχοντικό

Υπόθεση: Εμπνευσμένη από το κλασικό τρενάκι που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο της Disneyland, η ταινία «Haunted Mansion» διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας και του γιού της, οι οποίοι προσλαμβάνουν μια αταίριαστη ομάδα υποτιθέμενων ειδικών σε ζητήματα περί πνευμάτων, για να τους βοηθήσουν να ξεφορτωθούν τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού τους.

3. Blue Jean

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στην Αγγλία του 1988 και η συντηρητική κυβέρνηση της Margaret Thatcher ετοιμάζεται να περάσει ένα νόμο που θα στιγματίζει τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Αυτό αναγκάζει την Jean, μια καθηγήτρια γυμναστικής, να ζει διπλή ζωή. Καθώς η πίεση αυξάνεται από όλες τις μεριές, η άφιξη μιας νέας μαθήτριας γίνεται αφορμή για μια κρίση που θα δοκιμάσει την Jean πέρα για πέρα.

4. Ο Θεός είναι μια σφαίρα

Υπόθεση: Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία παρουσιάζει την κάθοδο του ντετέκτιβ Μπομπ Χάιταουερ (Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου), ύστερα από τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και την απαγωγή της κόρης του από μια Σατανιστική Αίρεση. Εξαγριωμένος από την ατελέσφορη αστυνομική έρευνα, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, διεισδύοντας στην αίρεση με τη βοήθεια της Κέιζ Χάρντιν (Μάικα Μονρό), της μόνης γυναίκας που ξέφυγε από αυτήν. Μαζί ξεκινούν ένα αιματηρό κυνήγι ενάντια στον αρχηγό της αίρεσης με στόχο τη σωτηρία της κόρης του και την εξιλέωση της Κέιζ.

5. Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης

Υπόθεση: Ο Μάριο είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Στον ελεύθερο χρόνο του, προσπαθεί να ιχνηλατήσει την προέλευση κάποιων αντικειμένων, ώστε να τα επιστρέψει στους κατόχους τους. Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στην αποθήκη, η ζωή του θα αλλάξει. Η διαλεύκανση αυτής της φριχτής πράξης θα οδηγήσει τον Μάριο σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια…

6. Καμουφλάζ

Υπόθεση: Όταν ένας νεαρός ζιγκολό (Πιερ Νινέ) μαγεύεται από μια προκλητική απατεώνισσα (Μαρίν Βακτ), ένα ύπουλο σχέδιο θα αρχίσει να καταστρώνεται κάτω από τον καυτό ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας. Στην προσπάθειά τους να ζήσουν μια πολυτελή ζωή, οι δύο εραστές θα φτάσουν στο σημείο να ρισκάρουν ακόμα και τις ζωές μιας πρώην σταρ του κινηματογράφου (Ιζαμπέλ Ατζανί) και ενός μεγαλομεσίτη (Φρανσουά Κλουζέ).

Πάθος, έγκλημα, προδοσία. Μετά το “Ραντεβού στο Belle Époque”, ο Νικολά Μπεντός διακωμωδεί τον σκληρό κόσμο στον οποίο κυριαρχεί το χρήμα και σερβίρει μια ακόμη περίπλοκη ερωτική ιστορία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;