Διαθέσιμα από σήμερα τα Oppo Reno10 5G και Reno10 Pro 5G
Έμφαση στη φωτογραφία πορτραίτων, στη γρήγορη φόρτιση και τη σχεδίαση.

Σε ειδική εκδήλωση χθες στο Tin Pan Alley στο κέντρο της Αθήνας, η Oppo Greece παρουσίασε σε εκπροσώπους του τύπου τις νέες της συσκευές της σειράς Reno10, που είναι από σήμερα διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά. Η σειρά αποτελείται από δύο συσκευές, τις Renο10 5G και Reno10 Pro 5G, οι οποίες συνεχίζουν την παράδοση της σειράς που συνδυάζει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, μεγάλη αυτονομία και γρήγορη φόρτιση και εξαιρετικό σύστημα φωτογραφίας, με έμφαση στα πορτραίτα.

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, οι δύο συσκευές έχουν πάχος μόλις 7,89 και 7,99 χιλιοστών αντίστοιχα και βάρος μόλις 185 γραμμάρια, γεγονός που τις καθιστά από τις πιο ελαφριές και λεπτές στην κατηγορία τους. Παράλληλα, η Oppo έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα χρώματα των συσκευών με την πλάτη τους να χαρακτηρίζεται από διχρωμία, η οποία είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας.

Προχωρώντας στην αυτονομία, η Oppo έχει εφοδιάσει και τις δύο συσκευές με μεγάλες μπαταρίες, 5.000mAh στην περίπτωση του Reno10 5G και 4.600mAh στην περίπτωση του Reno10 Pro 5G, ενώ μέσα στη συσκευασία παρέχονται και οι γρήγοροι φορτιστές τεχνολογίας SuperVOOC, των 67W και 80W αντίστοιχα. Έτσι η μπαταρία του Reno10 5G μπορεί να φορτίσει πλήρως σε μόλις 47 λεπτά, ενώ η μπαταρία του Reno10 Pro 5G μπορεί να φορτίσει πλήρως σε περίπου 28 λεπτά.

Στη φωτογραφία, η σειρά Reno10 έρχεται με το αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας πορτρέτου Ultra-Clear, στην καρδιά του οποίου βρίσκεται ο αισθητήρας IMX709 των 32MP της Sony, σε συνδυασμό με ένα tele φακό με 2x οπτικό ζουμ. Διαφορετικός είναι ο κύριος αισθητήρας με το Reno10 Pro 5G να χρησιμοποιεί τον IMX890 της Sony με wide φακό και οπτική σταθεροποίηση, ενώ το Reno10 5G αισθητήρα των 64MP χωρίς οπτική σταθεροποίηση. Το σύστημα ολοκληρώνει ένας αισθητήρας των 8MP με Ultrawide φακό, και μία selfie cam των 32MP και στις δύο συσκευές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tghz (@thegearheadz)

Καθώς η παρουσίαση των νέων συσκευών συνέπεσε με το κλείσιμο του πρώτου χρόνου λειτουργίας του ελληνικού γραφείου, το οποίο είναι και Hub για την περιοχή των Βαλκανίων, ο CEO του γραφείου, κύριος Mars Cui, μας έδωσε και μία εικόνα για την πορεία της εταιρείας στην περιοχή, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για όσα έχουν πετύχει, με την εταιρεία να έχει διαθέσει συνολικά 150.000 συσκευές σε όλο το region.

Τα Oppo Reno10 5G και Oppo Reno10 Pro 5G  είναι διαθέσιμα από σήμερα (Παρασκευή 21 Ιουλίου) στην Ελληνική αγορά, με προτεινόμενες τιμές λιανικής στα 499€ και 699€ αντίστοιχα, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Oppo. Μάλιστα με κάθε αγορά συσκευής μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2023, θα δίνονται δώρο τα ακουστικά Oppo Enco Air3 και 3 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1