Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον τεμαχισμένο άνδρα
Νέα στοιχεία για τη μακάβρια υπόθεση

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού ενός ατόμου περίπου 30 ετών, το κεφάλι του οποίου εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Το zarpanews.gr μεταφέρει πως ο νεκρός είναι ένας 30χρονος από την Ινδία, διαψεύδοντας τις έως τώρα πληροφορίες πως το θύμα ήταν γυναίκα. Σημειώνεται πως μετά την πρώτη μακάβρια ανακάλυψη, μέχρι το απόγευμα εντοπίστηκαν κι άλλα μέλη.

Μέσα στην πρώτη σακούλα βρέθηκαν ακόμα αποδείξεις και ένα άδειο μπουκάλι σπρέι.

Το έγκλημα, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, μπορεί να είχε τελεστεί εδώ και 10 μέρες, ενώ γίνεται προσπάθεια για να ιχνηλατηθεί από το ΔΕΔΙΣΑ το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη που απασχολούνται σε αγροτικό τομέα και σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος. Ακόμη, υπάρχει επαφή και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν προσλάβει προσωπικό από τρίτες χώρες, ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά για κάποια εξαφάνιση.

Ακόμα πιο δύσκολη, πάντως, θα κάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, η πιθανότητα ο νεκρός να μην είχε νόμιμα έγγραφα στην Ελλάδα.

Γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των χεριών του αγνώστου άνδρα, καθώς θα βοηθήσουν στην τελική του ταυτοποίηση.

Πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν και ότι το έγκλημα αφορά μεταξύ τους διαφορά, ενώ το εργαλείο που θα υποδείξει ο ιατροδικαστής ότι πιθανόν χρησιμοποιήθηκε για τον τεμαχισμό του νεκρού, είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Χανιά: Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι που εντόπισαν το κεφάλι

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι εργαζόμενοι που βρήκαν το αποκομμένο κεφάλι.

Ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου, Κώστας Πατεράκης, επεσήμανε πως ένας εκ των εργαζομένων πίστεψε αρχικά πως πρόκειται για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί κάτι διαφορετικό.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί επικίνδυνα υλικά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά και αυτοί οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν κάθε μέρα και παλεύουν για να κρατούν την πόλη καθαρή και να ανακτούμε υλικά από την ανακύκλωση» τόνισε ο κ. Πατεράκης.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;