Πότε βγαίνουν οι βάσεις 2023 - Όσα δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου
Στο results.it.minedu.gov.gr και φέτος οι βάσεις 2023

Αποκαλυπτική εμφανίστηκε η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ καθώς τόνισε πως οι βάσεις 2023 θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά φέτος από το υπουργείο μέχρι τέλος του μήνα.

Συνεπώς, η ανακοίνωση των βάσεων ίσως αναμένεται να γίνουν γνωστές το αργότερο μέχρι την άλλη Παρασκευή, ίσως και Πέμπτη. Για πρώτη φορά φέτος το υπουργείο Παιδείας φέρνει ένα μήνα νωρίτερα σχεδόν τις βάσεις και με αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι μπορούν να απολαύσουν τον Αύγουστο χωρίς το άγχος της προσμονής.

Απ’ την άλλη πλευρά, εφόσον επιβεβαιωθεί η υπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, οι γονείς θα μπορέσουν να προγραμματίσουν τυχόν ταξίδια στην επαρχία για εύρεση φοιτητικής κατοικίας.

 

Στο results.it.minedu.gov.gr και φέτος οι βάσεις 2023

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν στο results minedu από το υπουργείο Παιδείας. Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) και να δουν το τμήμα ή την σχολή στην οποία πέτυχαν

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα των βάσεων 2023 και με sms στο κινητό, αν έχουν γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις βάσεις 2023 θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Βάσεις 2023 στο neolaia.gr

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το neolaia.gr είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των υποψηφίων, δημοσιεύοντας τα θέματα, τις απαντήσεις, αλλά και τον σχολιασμό των θεμάτων μέσα από τη ροή του και την κατηγορία Πανελλήνιες 2023, σε συνεργασία αυτή τη φορά με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ, ενώ δημοσιεύει τις από νωρίς τις εκτιμήσεις των βάσεων εισαγωγής για τα ΑΕΙ. Συντονιστείτε εδώ και εδώ για τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2023, τις βάσεις εισαγωγής 2023, συμβουλές και οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα νέα και τις εξελίξεις για τις βαθμολογίες, τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ!

Το neolaia.gr εύχεται στους υποψηφίους καλή σταδιοδρομία!

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;